Šéfredaktor Lidových novin se fatálně mýlí…

Šéfredaktor  István Léko nedokázal  v klidu skousnout  teatrální nápad odepsaného premiéra – zahájit  další zbytečnou  inspekci, rozdávat  vysvědčení  ministrům…

Prý málem naboural, když  to v rádiu poprvé zaslechl. Ve vášnivém článku, kde Sobotku  nazývá  zoufalcem, vysvětluje, proč ho tahle zpráva až tak vzala.

Ten trapný  nápad  zkrachovalého premiéra na  buzeraci, mistrování   členů  vlády je prý především  socialnědemokratický  trik, jak se v předvolebním čase pravidelně objevovat v médiích.

V tom se zřejmě  šéfredaktor  hájící  zájmy  vydavatele nemýlí, to nepostrádá logiku, stejně jako jiné  výtky uvedené v  emotivním  textu.

To všechno může být pravda, ale ten kardinální  omyl  šéfredaktora spočívá v přesvědčení, že jde o součást volební kampaně  ČSSD.

Totiž,  jen stěží si dokážu představit, že šéfové  volební kampaně  ČSSD jsou až  tak hloupí, aby  snad předpokládali, že ty časté, pravidelné  televizní výstupy „charismatického“  Bohouše, mohou  přinést sociálním demokratům nějaký zisk.    

Na rozdíl od šéfredaktora Lidových novin jsem si naprosto jistý, že je tomu právě naopak  -  Čím častěji se „populární“  premiér Sobotka objevuje v médiích, tím hůře pro ČSSD!   :  - ) 

Autor: Josef Havránek | sobota 22.7.2017 8:00 | karma článku: 23,71 | přečteno: 254x