Psaní z multikulti Německa Angely Merkelové

Než  jsem minulý týden odjížděl do Němec, letmo jsem zaznamenal  studii jedné hamburské university, která zhodnotila  reakce německých médii na migrační vlnu jako naprosté  selhání…

Podle ní německá média, v drtivé většině,  zcela nekriticky, servilně  podporovala kontroverzní  angažovanost vládních politiků – jakoby ztratila pud sebezáchovy. Ztratila důvěryhodnost, což může  být  pro budoucnost  zničující.

Jak alespoň my v Česku víme, v souvislostech s migrací, se  tohle  fatální  selhání netýká výhradně jen zmíněných německých médii. Ostatně, k takovému zjištění snad ani netřeba  vědeckých studií, to mediální lokajství bylo a je očividné….

V pátek večer  jsem  v Berlíně  na N –TV sledoval dramatické  reportáže z dalšího islamistického  útoku, tentokrát v Hamburku.

Krom těch pořád se  opakujících  záběrů desítek sanitek a  policejních vozů, zde hned  několik očitých svědků  na mikrofon  vypovědělo, že terorista provázel  útok výkřiky Allahu Akbar.

Na pozadí těch smutných  obrázků se  objevovaly  navíc aktuální titulky. Mimo jiné, že se pořád ještě  usilovně  prověřují motivy činu… : - )

Proboha, jaké pak   prověřování! Je tu mrtvý, zranění… a kdosi vědecky zkoumá, zda šlo vlastně o terorismus! Útočník se ohání Allahem a experti  zkoumají, zda to má cosi společného s islámem!

Kde to žijeme?! 

Autor: Josef Havránek | pondělí 31.7.2017 9:43 | karma článku: 27,17 | přečteno: 362x