Skvěle načasovaná policejní žádost o vydání Babiše

Tahle  žádost  o vydání š Babiše  a Faltýnka, zaslaná  do Parlamentu tři měsíce před volbami, týkající se deset let staré kauzy -   vzbuzuje upřímný  úsměv…

Pokud tedy milujete černý humor a  patříte  mezi cyniky…

Ještě  o kousek zábavnější  je, s jakým obrovským  nadšením na to  reaguje drtivá většina české politické scény. Krom ANO, ostatní   hýkají nadšením nad tímhle povedeným kouskem Chovancových policajtů.Řekl bych - hodně ubohé! 

Sjednoceni  vlastní neschopností  politicky vzdorovat Babišovi, teď už jen očividně  spoléhají na tuhle policejní ekvilibristiku.

Ví se , že ani to nejnovější pokračování prastaré, nastavované  kauzy  nemá šanci  přinést  jakékoliv  výsledky   do konce roku, ale  účel je  splněn  –  Babiš půjde do říjnových voleb jako  sprostý podezřelý.

Jsem teď  docela zvědavej, jak tyhle  volby asi  skončí. Zda se tím povedeným policejním kouskem podaří konečně  zastavit  ANO, nebo naopak  -  tahle zjevně   účelová štvanice,  posílí pověst Babiše   mučedníka, kterého se ostatní neschopní politici, v jednotné frontě, bez ohledu na pravicové, či levicové smýšlení,  snaží topit na lžíci vody.

P.S.

Už mnohokrát jsem sděloval, že mě ANO, ani Andrej  Babiš neberou, nedělám si  žádné iluze. Podnikatelé, už  z principu,  chytračí, hledají mezery v zákonech  přinášející  zisk. Z téhle  strany  obvykle neočekávám žádné šlechetnosti. Nepřekvapilo by mě ani takové chytračení v případě Čapího hnízda.

A i kdyby!  Jak  teď s touto deset let starou kauzou kouzlí   sociálnědemokratický ministr vnitra a další politici, mě přijde mnohem odpudivější, odpornější… 

Autor: Josef Havránek | sobota 12.8.2017 8:00 | karma článku: 24,18 | přečteno: 237x