O Jarka Nohavicu nemám strach

Od  chvíle, kdy  prezident  Zeman naznačil, že uvažuje o státním  vyznamenání  pro   Jaromíra Nohavicu, se kolem toho skvělého písničkáře dějí věci… 

Jako obvykle, první a nejhlasitěji se, pochopitelně    začali  projevovat  hlupáci z tvrdého jádra  antizemanovců., kterým už  z prezidenta Zemana  hrabe…

Zběsile  se začali vrhat na Nohavicu, s cílem pošpinit umělce,   který si získal zasloužený  respekt jimi tolik nenáviděného prezidenta. Ty sprosté  nadávky obvykle končily  - svůj k svému!

Od té doby  ale už uplynul  nějaký čas a v táboře antizemanovců  se nyní dostávají  ke slovu také kavárníci, intelektuálové.

Ti  už  z kandidáta  Nohavici tolik nešílí.  Naopak ho  vychvalují,  důvěrně  ho poplácávají   po ramenou.  Je prý báječný, jen by si to  teď všechno neměl pokazit tím, že by od satanáše  Zemana  přijal nějakou tu medaili. 

O Jarka Nohavicu nemám strach. Ani na okamžik nepochybuju, že ho už zanedlouho  uvidím na Hradě od pana prezidenta  přebírat naprosto   zasloužené státní  vyznamenání.

Však to známe  – psi štěkají, ale karavana táhne dál! 

Autor: Josef Havránek | sobota 23.9.2017 8:01 | karma článku: 22,56 | přečteno: 217x