Kauza generálního ředitele ČT Petra Dvořáka

Na webu Skrytá pravda.cz  jsem včera četl alarmující  text  obviňující  generálního ředitele ČT. Raději, pro přesnost,  ocituju:

„Dnes definitivně skončila nezávislost České televize, to málo, co z ní zbývalo. Generální ředitel ČT Petr Dvořák vstoupil oficiálně do politiky, podepsal výzvu proti Andreji Babišovi, kterou sepsali lidé z okolí Jiřího Drahoše a Kroměřížské výzvy! Neziskovku, která za výzvou stojí, financuje Open Society Foundations George Sorose, americká ambasáda v Praze, britská a kanadská ambasáda a fond Karla Janečka! Nový skandál jen 9 dní před 2. kolem prezidentské volby!“

Pec nám spadla, pec nám spadla...

Jsem  asi  ten úplně poslední, kdo by se snad  chtěl zastávat  té jejich agitační  České televize. Nicméně, i kdyby tahle burcující  informace do puntíku odpovídala  skutečnosti, vrásky mi to  nedělá.

Už léta totiž žiju v přesvědčení  že Petr  Dvořák je sice oficiálním šéfem  ČT, prezentuje se tak, bere za to lukrativní peníze, ale fakticky tu Českou televizi řídí někdo úplně, ale  jiný…, což mě tedy  děsí mnohem víc, nežli všechny  ty řečičky  o tom, že se snad tenhle  Dvořák  zase nějak  umazal….

Autor: Josef Havránek | pondělí 22.1.2018 8:00 | karma článku: 22,42 | přečteno: 195x