Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, výtržnost zasluhuje trest. Ale jít sedět natvrdo je nepřiměřené, nemyslíte?

3 3
možnosti
LJ

V kostele by neměly být politikcé projevy či agitace. To platí pro faráře, kazatele i rockery. Pokud jde o Pussy Riot, pak se domnívám, že dělat z nich bojovnice za demoracii je silně přehnané. Jsou to obyčejné výtržnice, které se rády předvádějí.

15 2
možnosti
JR

J77a66r26a 31R88a24n78k

28. 12. 2013 19:46

V zemi, ktera je podle statistiky nejateistictejsi z cele Evropy najednou farizejove chrani kostely, v zemi, kde cast lidi nenazve kneze jinak nez cernoprdelnik se zastavate Protestntske cirkve, ktera v dobe, kdy ty rude bestie posilali lidi na Sibir a "lecili" je v psychiatrickych institucich, v zemi, kde stale vrazdi nepohodlne novinare....prave tahle cirkev spolupracovala s KB, dela se mi spatne.

2 2
možnosti
MJ

Omlouvám se angličtinářům. Je to můj neumělý překlad z angličtiny, která mi stále dělá potíže;-)

Ale myslím si, že z toho je jasné o čem zpívaly.

1 0
možnosti
MJ

Ten překlad:

Svatá Marie, Panno, zastav Putina

Vyžeň! Vyžeň Putina!

Černé šaty, zlaté nárameníky

Všichny farníci se plazí a kloní

Duch svobody je v nebi Hrdí gey posláni na Sibiř v řetězech Šéf KGB je jejich hlavní svatý Vede demonstranty k trestu vězení pod eskortou Aby se neurazili svatí Ženy mají rodit  a milovat Do p....e, do p....e, Pánovo h...a! Do p....e, do p....e, Pánovo h...a! St Maria, Panna, staň se feministkou Staň se feministkou, staň se feministkou Církev chválí ty shnilé diktátory Křížový doprovod černých limuzín Ve škole se chystáte setkat s učitelem-kazatelem Než přejde po třídě , budete mu platit! Patriarcha Gundyaev věří v Putina Fena, raději věřit v Boha Pás Panny Marie není náhradou za hromadné setkání Na protest někdy panny Marie! Svatá Marie, Panno, zastav Putina Vyžeň! Vyžeň Putina!

3 0
možnosti
TH

Text ovsem neni zas tak spatny....

2 1
možnosti
LM

Přál jsem jim, aby je amnestovali, ale nazývat je ,,dámy" je opravdu komické.

6 1
možnosti
AS

A20d29a65m 42S46t44a36v19a

28. 12. 2013 8:57

Ať si ty ženy o Putinovi vykřikují co chtějí. Jednou je politik a musí se svou kůží na trh. Ale mám velké obavy o ZOH v Soči - jejich myšlenku i průběh. Ta neočekávána ohlašovaná absence světových politiků svědčí o tom, že anarchisticko revoluční terorističtí magoři typu Daniel Cohn-Bendit a spol. tam zase plánují nějaký chaos, který může vést až k těm koncům, jak je známe z onoho mnichovského sportovního klání....

3 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Je to netradiční punková skupina, jistě vyvolávající různé pocity. Ty nechci komentovat. Pro mne tento druh hudby a vůbec punkové skupiny nejsou přitažlivé. Ovšem, je třeba si také říci něco v tom směru co už napsal pan Sekl. myslím si, že v současném Rusku je třeba ohromná odvaha protestovat proti jejich mocným.Prostě zcela zahodit strach o sebe. jen si vzpomeňte, jak zmlátili tu ukrajinskou novinářku. A v Rusku je několik už mrtvých novinářů, kteří ostře psali kriticky protivládně. Pro zajímavost zde napíšu text písně, kterou v daném kostele zpívaly.

6 5
možnosti
Foto

O79t28a46k88a62r 90S68e24k29l

28. 12. 2013 8:18

Také souhlas , ale s poznámkou. Činnost ( poměrně nechutná) těchto punkerek mnoha lidem ozřejmuje protiputinovskou opozici mnohem více než politické komentáře a prohlášení Kasparova či jiných opozičních politiků v Rusku.

Tudíž - i těmto děvám jakýsi podmínečný dík.

3 6
možnosti
Foto

Zlata slova pane Havranku.

Je videt, ze Chodorkovskij neni zadny blbec. Nechce s nimi mit nic spolecneho.

9 2
možnosti
VS

On Chodorkovskij je ale uplne jina kategorie bojovniku.

2 0
možnosti
SN

:-) Tentokrát s Vámi souhlasím !  R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články