Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odplevelit ČT, ostatně tak, jako ostatní veřejné instituce se havlovštím rytířům opravdu podařilo. Koncesionářské poplatky, pod pokutou altruismem legitimovaných rytířů, jsou zpětnou vazbou napojeny na socialismem posvátné uspořádání.

0 0
možnosti
Foto

Mám podobný názor jako pan Vyvadil. O to víc mě mrzí, že nevyužil čas a příležitost postoj obhájit. Zuřivými osobními útoky na redaktorku všechno zkazil. Škoda  - zázrak se nekonal, jen trapas.

0 0
možnosti

Redaktorce Tvarůžkové se tady vyčítá nedostatek profesionality. Něco málo na tom bude, snad je to jejím mládím a nekonfliktní povahou. Skutečně ostřílený a plně profesionální redaktor by hned na počátku pořadu, takového odpudivého hulváta uvedl do určitých mantinelů slušného, profesionálního chování. A kdyby ty mantinely soustavně překračoval, jako tenhle nevycválanej taváryšč, okamžitě pořad ukončit...

7 9
možnosti
Foto

Jak jsem psal jinde.

Pokud vedení ČT a jejich redaktoři nesnesou odlišný názor, ať nedělají žádné diskuse a přednášejí  sami sobě svoje monology.

Divák si potom najde zprávy jinde, třeba na TA3.

8 6
možnosti

No, vypadá to, že se všichni řídí heslem - podle sebe soudím tebe..

Jenže tím pak hodnocení různých rozhovorů klesá na bod nula. Nezlobte se na mě, ale Vyvadil žádnou úroveň nemá. Svým chováním a jednáním by mě nikdy nemohl přesvědčit o své pravdě. I když ji třeba má.

6 4
možnosti

Při diskusi mě zajímají názory hosta, ne redaktora či redaktorky. To samé platí o dlouhých monolozích Moravce, kdy ubírá čas hostům.

12 4
možnosti

Lidi, to přece nebyla televizní DISKUZE, kde se účastníci mohou dohadovat, ten pořad se přece jmenuje INTERVIEW, chápete ten rozdíl? 8-o

Ten intervjůk má sice klást otázky, ale ne se s hostem dohadovat. Cílem je představit názory pozvaného hosta. To by snad reportéři ČT mohli pochopit!

14 3
možnosti

R^Nikdy tohle nepochopí a část diskutérů tady jakbysmet. Občany absolutně nazajímá názor paní Tvarůžkové, ale má nechat povídat hosta. Já si názor udělám sám, nepotřebuji jejich návod!

13 3
možnosti
Foto

Paní Tvarůžková předvedla absolutní neprofesionalitu, kdy neustálým skákáním do řeči nechtěla dovolit dokončit panu Vyvadilovi žádnou z myšlenek.

Neustále se snažila, aby pan Vyvadil místo svého názoru odpovídal podle jejích představ, nebo aby se nedostal ke slovu vůbec.

To se jí nakonec nepodařilo, takže alespoň dva podstatné názory stačil pan Vyvadil divákům sdělit. A sice, že Ukrajinu vinou EU a USA čeká občanská válka a Putin takto rozvrácenou Ukrajinu nebude chtít, tak jako chtěl Ukrajinu před 6 měsíci.

Pan Vyvadil byl ostřejší než příliš slušný pan Šarapatka, který se nechal umlčet arogantním redaktorem Veselovským, který mu nedovolil vyslovit jeho názor na volby na Krymu.

Příště by bylo lepší hosty, kteří mají jiný názor než redaktoři ČT, vůbec do televize nezvat, ať si tam žvaní svoje demagogické monology sami, divák si už objektivnější zdroj informací najde.

Např. slovenská TA3 svojí úrovní naši ČT převyšuje o několik tříd.

16 5
možnosti

Teď jsem se na to kouknul znovu a v klidu. Měl s ní svatou trpělivost. Paní na tohle připravena nebyla, naprostá absence základních informací, je tam i mezera ve vzdělání, její otázky byly vedle, jak ta jedle. A jen celou dobu skákala do řeči (ale to je tam už tradicí). Možná by mohla moderovat debatu na nějakém gymplu v tělocvičně. Ale jak znám středoškoláky, myslím, že i tam by ji bez potíží rozcupovali. A co teprve takový harcovník, jako je Vyvadil, který má zkušenosti od soudů, od ústavního soudu, za senátu, ale i z jednání s komanči koncem totality. Tak to fakt děvče nemělo lehké.

10 1
možnosti

P84e28t18r 29S95k28á44l16a

14. 5. 2014 13:00

Kde jsou ty časy, kdy se s Vámi dalo souhlasit..Rv

5 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články