Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HF

No...myslím si, že pan Vyvadil se dokonale shodil a k tomu přidal takové trapné divadýlko, jak se neumí chovat.

Jestli se ho někdo ptá na jeho názor a na to, co si myslí, bylo by přinejmenším slušné využít příležitosti názor říci.

Pokud ho téma nezajímá a je mu to jedno (jak sám mnohokrát zopakoval), nechápu, proč tam chodil. Stejně tak pokud má něco osobního proti této redaktorce, nemusel tam chodit a dělat ze sebe šaška.

Redaktorka ustála jeho absolutně idiotské chování celkem slušně.

12 12
možnosti
Foto

Tak...cituji "jestliže se ho někdo ptá na jeho názor"...a přesně v tom je jádro pudla :) Paní redaktorka chtěla slyšet určitý tip odpovědí na manipulující otázky, ji evildentně názor pana Vyvadila nijak nezajímal :)

Ne, že bych toho pána měl nějak v lásce, nemám... ohledně událostí kolem Ukrajiny s ním vesměs souhlasím :)

Je logické, že se vysměje manipulaci ve smyslu, že Putin "přiznal" přítomnost ruských vojsk na Krymu, i když ji předtím zapíral...protože...za prvé tam vojska skutečně byla vždy a méně než domluvený počet a on je nezapíral, on pouze popíral jejich účast na událostech na Krymu...a za druhé, později neřekl nic jiného, než co tvrdil vždy, že krymská domobrana měla "za zády" ruská vojska :) Ovšem pro někoho je to hned důvod k manipulaci se slovy ... a takových příkladů tam bylo v tom rozhovoru...něurékom :))

11 2
možnosti
SN

:-)  KDyž se o tom na blozích rozpoutala diskuse, podíval jsem se do archivu, stálo to za to. Zase Vám, ač nerad, musím dát za pravdu !   R^R^R^

5 1
možnosti
EP

Na rozdíl od následujícího diskutéra mám dojem, že redaktorka slepičím způsobem stále opakovala co si připravila a věřila, že dostane odpovědi které čekala. Skákala do řeči jako Kraus a p. Vyvadil působil zdánlivě arogantně, protože, hledal pravdu, pravdu našel a pravdu i říkal. Obdivoval jsem, že ji někam neposlal.

Mladá žena mimo to, je i docela hloupá a bude z ní jednou hádavá semetrika. Že to pomalu k ní přichází jasně předváděla.

Závěrečné konstatování p. Havránka  je velmi výstižné a nepochybně pravdivé.

16 11
možnosti
JF

...Hledal pravdu, našel pravdu, říkal pravdu...bože....Nedivím se, že takové existence jako Vyvadil se pořád drží v nějaké funkci, či straně nebo spolku. Najdou li se lidé jako vy, kteří ho podporují:-/Rv

8 11
možnosti
JF

"Dostala na zadek"? Každému trošku normálnímu divákovi muselo být nevolno od žaludku z toho co tam ten soudruh předseda vyváděl. Uvedl se opakovanou lží o ruských vojácích na Krymu

"To jeho arogantní „nezajímá, dál“, „nevíte“ či „netušíte“ opravdu nelze považovat za korektní odpovědi v seriózní diskuzi, kterou se vehementně snažila Zuzana Tvarůžková udržet.

Musím přiznat, že tak hnusné a nekorektní chování v přímém přenosu k mladé ženě jsem dlouho neviděl."

15 16
možnosti
JR

Rikal nekolik lzi ci fantasii: 1. Samozvana vlada - nesmysl, 2. povazovat tato referenda za legitmni muze jen hlupak, sam jsem se zucastnil nekolika voleb jako pozorovatel a toto by se nikdy neuznalo. 3.bude tam naprosty rozvrat, krveproliti, rozpad...... 4. za vse muze zapad a majdan jsou "fasisti"  5. vse je na UA v naprostem poradku  6. americane meli lode v Cernem mori kvuli moznemu teroristickemu utoku 7. vesteni z koule co Putin chce a co ne 8. jeho "mimo vsi pochybnost" bylo velmi usmevne 9. kazdy, kdo s nim nesouhlasi je nemocny clovek..... 10. "zapalovani policistu" - velmi znamy hoax 11. jeho arogance z nej primo cisela.

Takze ja mam trochu jiny pocit z tohoto poradu, choval se jako typicky politik, neodpovidal na otazky a stale mlel svoji mantru.

8 12
možnosti
EP

Příliš spěcháte a řadíte páté přes deváté. Některé z uvedených bodů jste vymyslel.

11 3
možnosti
EN

Pan Vyvadil se choval jak blbec. Jeho vystoupení postrádalo umění řečnické diplomacie, klid, soustředěnost a další prohřešky při rozhovorech jako takových.

Je to škoda, byla skvělá příležitost mluvit o podstatě problémů na Ukrajině, ale Vyvadil to svým chováním zazdil.

Spolek Přátel Ruska tak reprezentoval před veřejností člověk, který jen posloužil ČT k zesměšnění přátel ruska a těch, kteří nesouhlasí s místní propagandou

8 12
možnosti
EP

Paní Eleonoro. Pan Vyvadil se s ohledem na ubohost redaktorky choval velmi slušhě a opravdu to vyznělo tak, jako by si ji mazal na chleba. Soustřeďte prosím příště pozornost na oba diskutující.

12 8
možnosti
Foto

Zaujalo mne, když nedávno kdosi (tuším Karel Šíp) citoval ze statistiky údaje o průměrném věku televizních redaktorů či moderátorů v jednotlivých zemích.

Nejstarší televizní redaktory prý maji v USA (průměr 51 let) a v Německu (průměr 50 let). Naopak my v Česku prý máme nejmladší televizní redaktory na světě (průměr asi 30 let). Přišla s tím TV Nova a ostatní programy jí následovali. Prostě čeští televizní moderátoři musejí být mladí - a podle toho to také často vypadá, že si je mnohem zkušenější politici občas namažou na chleba.

14 1
možnosti
PV

V tomto případě to nebylo zas tak těžké. No uznejte: on odjakživa kovaný politik, soudce ústavního soudu, rétor, ona prostá nevzdělaná žena, jistě s titulem, to neříkám... Jak to asi mohlo dopadnout? Asi ta zkušenost je důvod, proč si v USA tyhle padesátníky drží. Aby si je vlci nemazali k večeři tak okatě.

6 3
možnosti
JL

Díky za reakci. Interview bylo tak trapné, že jsem to vzal hopem - ale metoda slečna redaktorky, která je mi mimochodem sympatická, moc jí to sluší, byla klasická: ukecat, uštvat "nepřítele" rychlejší mluvou a arogantním opakováním odmítnutých otázek. Bohužel nic lepšího Česká televize mladou dámu zatím nenaučila. Samozřejmě p. Vyvadil jako politik, diskutér a lidský typ potřeboval jiný přístup - ten však redaktory ČT nikdo nenaučil - chtělo to improvizovat! Naslouchat a reagovat po svém, jinak. Jenomže redaktoři ČT jsou cosi jako roboti. Neumějí improvizovat - hlavně ti, co odešli, byli v robotickém vedení rozhovoru špičkoví - p. Veselovský a ta "modrá" dáma s dlouhým nosem, - Drtinová, tuším. Jenomže zapojit mozek a improvizovat, to je špičkové, to se možná ani naučit nedá. Možná starší ročníky zkušené životem by to zvládly, ale ty nová doba prahnoucí po krásných mladých tvářích a tělech vytěsňuje do zákulisí. ;-D!!

17 2
možnosti

14. 5. 2014 11:48

prdlajs. Ona se jenom ptala, opakovaně, protože soudruh Vyvadil neodpovídal.

9 8
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články