Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Bylo řečeno už loni, že výsledky vyšetřování budou na jaře. Dočkáme se. Ten argument že černé skříňky byly dávno předány je o čem, když letadlo nespadlo z vnitřních příčin? V záznamu nebylo nic neobvyklého až přišla rána. Důležité je co se dělo na zemi ...

5 1
možnosti
JS

Hlavní rozdíl je v tom, že namísto nehody německého letedla se vyšetřovatelé dostali v řádu hodin a nikoho nenapadlo s ničím manipulovat. Zatímco na místo zřícení malasijského letadla se mezinárodní vyšetřovalelé dostali na chvíly až po několika měsících a s troskami bylo ze strany separatistů intenzivně manipulováno.

7 2
možnosti
JF

J54a77n 40F32r28o40l55í68k

30. 3. 2015 11:55

To Vám autore platí od kusu nebo to děláte z vlastního bolševického přesvědčení?

6 2
možnosti
JR

J15a14r98a 73R59a10n86k

30. 3. 2015 23:28

Plati to druheRv

0 0
možnosti
OK

Vyšetřování letecké "nehody" nad Ukrajinou skončilo tím, kdy se prokázalo, že to nebyla nehoda, ale sestřelení.

4 0
možnosti
VK

Já ti Pepiku jenom připomenu pád letadla v Jaroslavli mimo jiné s našimi hokejisty. Tři roky trvalo, než to Rusové dostali před soud. To jim padlo u letiště, nikdo jim ve vyšetřování nepřekážel a letadlo nebylo rozmetáno na kilometry daleko. Nebyla v tom třetí strana, která by podvrtávala vyšetřené. Tolik k té tvé bolševické demagogii.

9 1
možnosti
AS

A98d58a71m 36S39t28a37v36a

30. 3. 2015 12:53

Vašku, a co ten pád kdesi u Litoměřic, co se zachránila myslím ta jugoslávská Vesna v palubní ledničce. Jo, a co ten volný pád nad Suchdolem?  A pod.....

0 0
možnosti
VH

Autor blogu se zřejmě domnívá, že v letadle nad Ukrajinou probíhal v kokpitu přibližně tento rozhovor: "Zdá se, že nás někdo zaměřuje. Proboha - je to radar vojenský. Patří (vyber: Ukrajincům/povstalcům/Rusům). Chtějí nás sestřelit."  - "Už vypustili raketu. Nese (ukrajinské/povstalecké/ruské) výsastné znaky"  "Ach bože!!"

9 1
možnosti
TN

Cit: "... vyšetřování  letecké katastrofy, sestřelení dopravního  boeingu malajsijské letecké společnosti nad Ukrajinou…

Tenhle zločin, který byl, s takovou lehkostí,  hned  po několika hodinách  připsán na konto proruských separatistů  a  okamžitě propagandisticky masivně zneužitý -  vedl  k neprodlenému zavedení  sankcí, se mezinárodní expertní  komisí  už vyšetřuje druhým rokem -  a to naprosto  bez relevantních výsledků, přestože obviňovaní separatisté předali vyšetřovatelům obě černé skřínky z trosek letadla…"

K tomu dva body.

1. Bylo to vloni v létě. Tak se to těžko může vyšetřovat druhým rokem.

2. Proč nepíšete o tom, že to propagandisticky zneužívají obě strany?

7 1
možnosti
VH

Hlavně: Černé skříňky nezjistí, čí raketa je. To snad by měl pochopit i blb. Takže je irelevantní, zda se skříňky našly, zda byly předány či zda s nimi bylo manipulováno.

8 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články