Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Romancov určitě u nás patří mezi ty bojovníky, kteří by nejraději celý národ Rusů postříkali nějakým novodobým DDT.

Ale tihle političtí geografové by měli velmi rychle přestat pindat o tom, jak nás teď z poza keřů pozorují ruští zelení hybridní mužíčci a začít velmi vážně uvažovat, jestli naopak vyloďování tisíců Afričanů a Arabů na jihu Evropy není vlastně řízená invaze někoho, kdo chce zničit evropskou civilizaci a zda v tomto případě nejde o zahájení hybridní války.

11 7
možnosti
PR

Stale je pro nas nasobne vetsi nebezpeci od rusu,kteri ani nevedi co evropska civilizace je.

1 3
možnosti
Foto

Michal Romancov vyučuje na Karlově Universitě.

Je to tragédie pro výchovu naší mladé generace, když tam vyučují podobní rusofobní, nenávistní demagogové, kteří jsou horší než byli za doby totality komunističtí politruci.

Něco jsem o tom napsal zde: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/447860/Universita-Karlova-misto-vzdelani-zdroj-lzi.html

Karma R^

14 9
možnosti
SS

Chapu, ze vam spis sedi soudruh ucitel rezjir ...Rv

2 1
možnosti
JC

Havránek opět blíže Moskvě a Zemanovi. Bravo soudruhu!

10 10
možnosti
Foto

O42t13a17k25a19r 52S21e67k83l

16. 5. 2015 12:31

Veřejnoprávní ČT vysílá půlhodinky pro různá společenstva diváků , která jsou čímsi výlučná a jsou trochu mimo hlavní proud. Třeba pro hluché spoluobčany , pro zahrádkáře , půlhodinky mívají v krajských relacích třeba polské či romské menšiny.

Možná by bylo dobré zařadit půlhodinku taky pro kverulanty a ( pro jednoduchost) kremrole. Mám dokonce návrh i pro redakční radu.:-).

Nikomu by to příliš neublížilo , mnozí by to stejně nesledovali a druzí by se bavili. Škoda , že zemřela soudružka Švorcová : její procítěný přednes básní sovětských autorů by měl určitě velký sukces.;-D

8 5
možnosti
AS

A69d57a56m 69S49t85a17v56a

16. 5. 2015 11:45

Karma, opakovaně to tu píšu, jak mi tito ideologové připomínají všechny ty lektory nejrozličnějších politických školení, kterými jsme za bolševizmu museli projít: opakovaně drmolí stejné klišé, jak tenkrát ti bolševičtí  - protivníci jsou ti zlí, my jsme svatí. Nejsou schopni a stateční, mají-li vůbec na to, věc probrat v kontextu všech činitelů. Jak primitivní! A s tímto primitivismem stojí a padá politické zpravodajství ČT. Jinak  ČT nekritizuji. Jen za politické zpravodajství. Na politickém zpravodajství stojí za koukání  akorát vizáž těch děv.

9 8
možnosti
JC

Zato vy dva s Havrankem jste studnice moudrosti...?!

10 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články