Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Já nevěřím svým očím. Podpora KS ve volební kampani byla naprosto legitimní a obešla se bez lží a podrazů, na rozdíl od kampaně MZ. :-/

9 3
možnosti
JR

J34a24n 79R70á28ž

9. 10. 2015 9:28

Když tak mluvíme o věku:

Německý kancléř, který politicky etabloval spolkovou republiku na mezinárodní scéně, spolu s Erhardem dali základ "německému hospodářskému a sociálnímu zázraku", byl všeobecně respektovaným a uznávaným  politikem po celou dobu, co jí vedl. Funkci spolkového kancléře vykonával aktivně a autoritativně od svých 73 let do 87 let.

Jmenoval se Konrad Herman Adenauer.

Takže úvahy o zavedení věkové hranice pro vrcholné politiky, jsou scestné!

3 1
možnosti
VK

Napsal nejobjektivnější z nejobjektivnějších, jehož objektivita hvězd se dotýká, Pepík.;-D

6 3
možnosti
MF

Karma panu Havránkovi, taky mě ten "můj" prezident někdy šokuje, ale nakonec jsem ráda, že jsem volila to menší zlo! Vymývání mozků zvláště mladým lidem je zločin proti naší budoucnosti! K takové pakárně a podbízení se mladým nezkušeným jako je číro na hlavě se Zeman nesnížil, i když má taky svoje mouchy a je jich dost!

8 8
možnosti
BM

Jenže lepší "číro" nežli podrazy a lži, kterých se dopustil pan Zeman při své kampani. Kdyby nebylo těch podpásovek, tak bych jej uznal jako vítěze a oprávněně zvoleného prezidenta...

9 1
možnosti

Ono ve finále té prezidentské volby bylo možné volit buďto: "menší zlo", nebo prostě nikoho, tedy k volbám nejít. O tom, kdo z těchto dvou starých pánů, představuje pro výkon funkce prezidenta "menší zlo", se sice můžeme jenom dohadovat, jedno je však jisté: ani jeden z nich, vzhledem ke svému zdravotnímu stavu, neměl vůbec kandidovat. Tak jako je stanovena min. hranice 40-ti let, měl by být i nějaký strop. Na obou je totiž jasně vidět, že jejich někdejší elán je dávno pryč, Miloš Zeman to před svým zvolením ještě dokázal skrývat, ale nyní je jasně vidět, že výkon funkce zdravotně nezvládá.

8 4
možnosti
Foto

Tady nejde o zdravotní stav Zemana. O něm bylo známo, už v době, co byl premiérem, že je lhář, který jako lhář byl usvědčen soudy. Už za doby co byl premiérem, byl znám jeho sklon k alkohlu, viz když se vrátil ze zahraniční cesty nalitej. Za doby co byl premiérem vzniklo mnoho hospodářských kauz, které se táhnou do současné doby. Viz Mostecká uhelná. Za jeho premiérování si najvíc nahrabal Babiš. Viz kauza Unipetrol, která se táhne do současné doby. Takže kdo tohle znal, nemohol Zemana volit. To, co dělá Zeman, je jenom pokračování a pro některé to není ani důvod se nad tím divit.

6 2
možnosti
PV

R^Mám to podobné a ten výrok o spálené zemi si pamatuji a dost mne nadzvedl ze židle. Ovšem Zeman je prognostik a už tehdá viděl dál...

6 6
možnosti
Foto

Zeman byl prognostik ?

2 1
možnosti
Foto

Zvolení Miloše Zemana byla nehoda, která poškozuje tuto zemi dodnes. Jakožto normotvorná autorita ukazuje mládeži, že normální je lhát a urážet, jíst bůček a kouřit, obcházet zákony a kličkovat. Naštěstí mládež ani ve snu nenapadne, že by si z politiků měla brát příklad, z Miloše Zemana zvlášť.RvRv

9 10
možnosti
TB

Vy jste naiva. Prosím Vás, který z politiků posledních dejme tomu 10 let by mohl být vzorem pro mládež? :-) Nějak mě nenapadá ani jeden ;-)

7 3
možnosti
JV

Ja bych tomu jednoduchemu populistovi kazdopadne hlas nedal.

3 2
možnosti
JP

Ale to je Tvůj problém, není-liž pravda?

6 1
možnosti
ZM

Asi tak. A ještě bych dodal něco k tvrzení, že Zeman rozdělil národ. Nerozdělil. Národ rozdělili novináři s tzv. pražskou kavárnou a jejich zhysterizovaná kampaň.

15 6
možnosti
VJ

Ano, avšak je třeba dodat, že nejen tentokrát, ale i za dnešní tragikomické situace současné vládní garnitury.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články