Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... německé ženy si příště musijou vzít tři zimní bundy a vyválet se v hnoju, potem už to bude podle imáma v ólrajtu V!!!

8 1
možnosti
JK

J48i53r39i 54K67u75c56e59r91a

18. 1. 2016 12:55

pokud jde o zdroj, našel jsem toto (cca čas 8,20) : http://ren.tv/novosti/2016-01-17/imam-mecheti-v-kyolne-poyasnil-chto-bezhency-nasiluyut-nemok-iz-za-ih-priyatnogo

nedokážu ale říci, o čem tam mluví

0 0
možnosti
KH

Zhruba to, co je v našich novinách. Navíc je tam jen to, že té REN TV milý imám poskytl exkluzivní interview. A taky to, že ať se Evropanky nedivěj, že svým nepřípustným chováním "lejou olej do ohně". Prostě si za to můžeme samy, žejo.

Osobně nechápu, jak to, že tento "člověk" ještě nebyl vyhoštěn z Německa.

Pak je tam zajímavá věc v komentáři - a těžko odhadnout, je-li to pravda nebo ne - že po "celém Německu vznikají početné oddíly domobrany". U nás o tom ani zmínka, že ;-)

1 0
možnosti
VK

Já vám autore to stáří skoro závidím.A když někdo známý zemře,tak si říkám,jak je mu dobře,čeho se tady ještě my a naše děti dočkáme.A to jsem vždycky byla optimista.

5 0
možnosti
JP

Pane Stržanovský, tahle událost se stala v prosinci. Máte problém rozeznat roční období a zimní oblečení?

4 0
možnosti
KC

Islámský imám je trochu mimo letopočet, žije někde v době před čtrnácti stoletími. Měl by si seřídit hodinky, neboť zatímco on spal, jak mu jeho věrouka káže, událo se ve světě mnoho dějinných událostí, které změnily způsoby polodivokých hord v něco, čemu říkáme civilizace.

12 0
možnosti
VJ

Jo, seřídí si hodinky a jako na potvoru, v prach se obrátí.

0 0
možnosti
Foto

Ano, a původní evropští obyvatelé stále nepřijatelně provokují tím, že ještě všichni "dobrovolně" nekonvertovali k islámu (nebo nezemřeli)!

Takže asi tak nějak.

Karma! R^

30 1
možnosti
JK

Takže mi projde, když milého imáma ztřískám násadou od krumpáče, protože mě vyprovokoval jeho plnovous?

24 0
možnosti
VK

Je to těžké s myšlením typu: "Kali, co je špatný skutek?" "Když někdo Kalimu ukrást krávu." "A co je dobrý skutek?" "Když Kali někomu ukrást krávu." Uznejte, že je to neprůstřelná logika.

4 0
možnosti
PK

P68a74v21e35l 46K24u23l33a

18. 1. 2016 11:52

Nora Fridrichová , jde po takových zvrácenostech jako ryba po flusu...a vy jste u toho dřív než ona ;-D;-D;-D

4 12
možnosti
JH

Úžasný vtip. Proč jenom tři smajíky?

8 0
možnosti
JM

Když už jste připomněl tu Noru, tak by mne zajímalo, jak by přežila pár týdnů až měsíců coby manželka muslima. Díky své aroganci by zřejmě byla denně seřezaná do modra. ;-D

17 2
možnosti
TH

Sranda co? Rezat manzelku do modra! ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
KS

Přečetl jsem si Váš zdroj a tam se píše: V některých mešitách zaznělo... Také bez zdroje. Ale je jasné, že když někdo třicet let žije ve společnosti, kde jsou ženy zahalené a odhalená žena rovná se prostitutka, tak když se takový člověk najednou ocitne uprostřed západní Evropy, je toho na něj, eufemisticky řečeno, poněkud příliš.

1 3
možnosti
TH
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články