Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Co by se asi dělo, kdyby některý novinář v současnosti komentoval utonutí muslimského imigranta v moři slovy: "mrtvý muslim, dobrý muslim"?

Myslím, že by se tím zabývaly týden všechny zpravodajské pořady v TV, Hatefree by z toho udělala výrok roku, asi 10 petic by požadovalo potrestání onoho novináře a Šabatová s Dienstbierem by navrhli nějakou další úpravu zákonů omezující svobodu projevu.

Žijeme v době, kdy spravedlnost nejenže není slepá, ale přestala být i nezávislá.

11 2
možnosti
JR

J20a93r17a 56R26a34n43k

24. 1. 2016 5:04

Pani Necasova, sama dobre vite, ze zde v diskusich takove prispevky byly, tak prestante provokovatRv

0 1
možnosti
RH

Komunisti ukradli tuto zemi, po všech stránkách ji zdevastovali a ničili a zničili řady životů. Lidé mají proto právo je nenávidět. Osobně jsem považoval Ransdorfa za ubožáka, který ve mě vzbuzoval soucit ještě zaživa.

8 8
možnosti
JH

To je jen Vaše věc, ale tenhle blog je o něčem jiném....

8 2
možnosti
Foto

Ransdorfa jsem považoval za docela chytrého a v něčem i docela rozumného komunistu - kariéristu. Nemá žádný význam dnes jakkoli "tancovat na jeho hrobě". Byli a jsou mnohem horší a problémem je celá komunistická ideologie, nikoli jeden člověk.

Pokud kdysi byl fatálním lidským selháním vstup do KSČ, dnes je u nás nemenším fatálním lidským selháním jakékoli vítání muslimských imigrantů, konverze k islámu a pokusy o obhajobu nenávistné stejně totalitní islámské ideologie. Ta je hlavním problémem dneška, protože se do Evropy valí v milionových počtech!

13 6
možnosti
MS

To, že člověk umí několik jazyků a má encyklopedické znalosti, z něj ještě nedělá "docela chytrého a docela rozumného člověka". Díky svým aférám byl toho Ransdorf zářnou ukázkou.

2 0
možnosti
JN

J77i23ř39í 92N80o44s62e55k

23. 1. 2016 12:10

Věřím, že Vitnar bude aktivní stoupenec HateFreeRv

8 1
možnosti
Foto

ostudný a smutně zlý také novinář..hanba mu Rv

3 4
možnosti
Foto

Ale honit si triko tímhle způsobem v dnešní době, mi přijde naprosto ubožácké...citace...:-/

takže prosím i Vy, poněkud pietněji, nehodno ́te , kdo byl a nebyl podle Vás , podle Vás, pane Havránku, moudrý a kdo ne. Pokud jste si ho nějak vážil , obyčejně lidsky to napište, protože ten úlet novináře je atraktivní rozerbírat jen pro blbé, moudří mlčí, myslí si své. Taková ta Vaše tradiční úcta s plivancem na začátku.

9 5
možnosti
LS

L79i83b58o85r 40S16y54n65e62k

23. 1. 2016 12:07

No, vám evidentně moudrost do vínku sudička nenadělila.

10 6
možnosti
JR

J19a22n 74R58á98ž

23. 1. 2016 12:00

Souhlas. Od pana Vitvara je to prasárna. Kdyby to napsal v souvislosti s (například) katem Grebeníčkem nebo prokurátotem Vašem, překousl bych to, i když ani tehdy by to nebylo "košér", ale vyjádřit se tak o Ransdorfovi, který se i před rokem 89 stavěl veřejně proti těm největším prasárnám, které komanči dělali, ukazuje na mravní zpustlost toho redaktora.

13 1
možnosti

No, pane Havránku, být Vámi, o pokrytectví snad raději nic nepíšu. :-)

8 8
možnosti
JH

Naštěstí nejste, ale co o tom víte? Zkuste top veřejně ventilovat. Mám legraci rád...:-)

3 3
možnosti
MD

Zase jeden pytel? A co ta spousta slusnych pracovitych karieru nehonicich, jen podvedenych lidi? Na dva tri pytle by vek byl.

1 1
možnosti
MD

Spousta slusnych lidi obelhanych jinymi, CT, CR, tiskem. Celou tou prodejnou bandou redaktoru a novinaru, co opet a zase dokonale lze. Jen v jinem gardu.

3 1
možnosti
JS

Na rozdíl od Vás jsem přesvědčený, že pan nebo soudruh Ransdorf, byl vynikající a charakterní osobností. To, že si neuměl napumpovat kolo na mém názoru nic nemění.

6 1
možnosti

... ale no tak určitě, komunista-podnikatel s nesplácenými půjčkami, exekucemi, zapletený do kauzy s padělanými obrazy a jak z posledního případu ve Švýcarsku víme, nejen s nimi (havárie se zraněnými jsou jen bagatelními událostmi), tak to rozhodně zasluhuje pochvalu !

Co myslíte, byl to - při všem vzdělání a schopnostech - magor odvždycky, nebo až z posledních let ?

10 7
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články