Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediný chudák v souvislosti s tímto výplodem, je jeho autor, nikoliv Peroutka, nebo pan Dobrovský. Rv

4 5
možnosti
ON

Chápu že zrovna nemáte nejlepší období tak najednou zase vytáhnete Peroutku. U něho víte jak to vidí Zeman. Horší je jak reagovat na předem připravené otázky v diskuzi když i ovečka byl překvapený. Je otázka jestli takto neprobíhají skoro všechny setkání se Zemanem a jestli ty jeho bonmoty nejsou pečlivě připraveny dopředu. Tak to radši nekomentujete. To samé je to s pěti čechy. Zeman tvrdí s teroristy se nevyjednává a najednou naše vláda ano. Jenže tím se vzepřela USA to je pro vás zase dobře. Takže co s tím. A hlavně se o tom nevyjádřil sám Zeman takže nevíte jak máte reagovat takže opět žádná reakce od vás. Ještě že máte toho Peroutku. To je pro vás jistota kde víte jak o tom psát.

3 4
možnosti
JH

Som z teho volaaký zmätený:-)

1 0
možnosti
JN
VS

Nebojte třeba se i vy dočkáte.;-D

0 2
možnosti
ON

Skvrny na Peroutkovi našli pouze Zemanovi sluhové.

5 6
možnosti
MM

Chudák Havránek! Bez cizí pomoci! Rv

3 10
možnosti
MK

R^ Dobrý, nezaujatý postoj.

8 5
možnosti
Foto

R^ Stačí si projít onen spolek, jménem F.P. se zaštitˇující a navzájem si ceny udělující, i kdo jej podporuje i financuje, Až na pár vyjímek z dřívejšího období jde o největší ,,specialisty" na M.Z. Rv Ovšem v nejednom na F.P. nemají. On byl,m.j., i skvělým podnikatelem. Ovšem tito specialisté by se bez svých chlebodárců neuživili, kdyby měli novinařit ve vlastní režii. M.Z. vůbec nešlo primárně o F.P. ale právě o tuto ,,partu".A dal jí to, po svém, patřičně najevo;-) Jinak, obdobné je to i s ,,adorací" V.H.:-/

9 7
možnosti
VJ

Ale to je na tom pan Nobel úplně stejně. R^!

9 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články