Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak vona ta špína kritizovaná průměrným (masovým) českým divákem je na pováženou,- však vomluvenka ve stylu "Ivani hlásijou že se ČT prezentuje špínou a lží" má poněkud jinej rozměr,- ...... enem mi porád není jasný, jak to ti kouzelnící z Ruska robijou, když dokázali postavit celý veřejný mínění proti veřejnoprávnímu médiu v ČR,- nikoliv proti všem či jinejm žumpám,- rozumíme, výhradně proti ČT ?!

5 4
možnosti
MM

Celé veřejný mínění ? Tak to jo, vy jste jasný! ;-D

5 4
možnosti
ZH

Copak? Potrefená husa kejhá? Příště se věnujte třeba naprosto nevyvážené předpovědi počasí. Není vám nápadné, že je únor, a oni pořád hlásí jak bude teplo, místo sněhu hlásí déšť a vůbec to nesouhlasí s tím jak Vy si únor představujete? Do nich, dejte jim tu propagandu oteplování sežrat i s chlupama. :-):-)

5 4
možnosti
VS

J. Havránku, to nemáte navíc? V poslední době se zdá, že skutečna na víc, než kritizovat ČT nemáte. Dám vám jednu radu: přepněte si na něco jiného. Třeba CNN.[>-]

13 14
možnosti

CNN si nemusí povinně platit ze svých peněz. :-P

11 0
možnosti
MB

Ano, pan Wollner to napsal jako jednu z možností. Tou druhou je obecně hloupost a nevzdělanost, třetí je potřeba svádět své životní frustrace a neúspěchy na vnější okolí. Což je názorně ilustrováno v diskuzi :-P

15 6
možnosti
MD

Ze by nam lid zkazeny mobily nepouzival klasickou techniku na zaznam obrazu? Tam by ta frustrace a nevzdelanost .... Zajimave.

1 3
možnosti
AK

Ale abychom jen nekritizovali ČT, mě se třeba líbí kvalita jejich sportovních přenosůR^

2 0
možnosti
Foto

hm, tak to nejste moc náročný

0 0
možnosti
JS

I za protektorátu bylo hodně kolaborantů,kteří neváhali prodat svůj charakter.Bohužel se Vám to pane Havránku neobyčejně daří.

11 12
možnosti
MD

Nejaka hranice by prece jen mela existovat. Dost hnusne, obcane..

3 2
možnosti
Foto

Pane Havránku, z dosavadní diskuze pod tímto Vaším článkem jsem vyrozuměl, že Vás tady mnozí v podstatě odhalili jako Ruského agenta pravidelně demagogicky rozvracejícího naši svobodnou Českou televizi.

Vaše vazby na Rusko byly rozkryty a Vaše dosavadní krytí zjevně padlo. Už Vám to nikdo neodpáře. ;-)

4 2
možnosti
JH

Starej antikomunista byl konečně odhalen, čeká ho spravedlivý trest pracujícícího lidu....:-)

2 2
možnosti
MM

Redaktor Wolner, oproti vám, se nestaví do role toho jediného, kdo má vždy absolutní pravdu, které musí každý bezpodmínečně věřit. Ve svých pořadech poukázal na mnoho kauz, na které si diváci mohli udělat vlastní názor. Takže pane Havránku, a tentokrát bez otazníku, nemáte na víc!

8 5
možnosti
AK

Ne, on řekl přímo, že za kritikou ČT je ruská propaganda. To znamená, že podle něj vlastně žádná jiná kritika ČT neexistuje.

4 2
možnosti
Foto

Vidím, že ČT v duchu svých komunistických Kojzarovských tradic úspěšně pokračuje v budování "obrazu nepřítele".

No a jelikož tím nepřítelem dost dobře nemůže být český divák (toho je třeba jednoznačně správně nasměrovat a poučit, co si má myslet - tedy vychovávat!), tak tím, kdo se tady jako strašlivý odvěký nepřítel jednoznačně nabízí, je Rusko!

A, pane Havránku, pan Wollner má nepochybně mnohem na víc. Ještě může investigativním způsobem rozpracovat spoustu teorií o místních Rusofilech, zrádcích a pomahačích, páté koloně Ruska a hlavně - o nepřijatelném a Rusku zaprodaném (Lukoil) prezidentu Zemanovi!

Zítra to v TV opět bude!

17 1
možnosti
BM

Karma. Nemají - zrušit!

6 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články