Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Je zajimave, ze Ruskou propagandou uz se zabyvy BND. Ale to jsou samozrejme jen zapadni valecni stvaci.

3 0
možnosti
JH

Nejenom BND, ale i americké výzvědné služby...:-)

4 0
možnosti
Foto

I72v91a17n 57M10a14r88e33k

21. 2. 2016 9:29

P.Havránku karma R^ [>-]

14 2
možnosti
Foto

Je to hezké téma, odhaduji tak na 3 stránky diskuze.

A zajímavé je, že se motáme stále dokola.

Nám "rusofilům" připadá nejen zcela zřejmé, ale dokonce jako samozřejmé, že USA, jako vůdčí síla NATO, se pokusily "tak trochu" zatlačit Rusko do kouta.

Získat, do té doby Rusku spřátelenou zemi, tedy Ukrajinu, na svou stranu a zdánlivě se to, díky rétorice Kyjeva podařilo.

Ovšem, Kyjev není Ukrajina, stejně jako Praha nebylo Československo. Havel podcenil Slováky a stát se rozpadl a kyjevští pučisté podcenili Východ Ukrajiny a stát je rozdělen.

O Krymu nemá cenu se bavit. Sami Američané byli překvapeni jak rychle a jak účinně dokázalo Rusko na tu hrozbu reagovat.

A o tom se můžeme dohadovat do alelůja a marné je vysvětlovat, že ani já a ani mnoho dalších, zde publikujících osob, nejsme žádní rusofilové "an sich", ale prostě lidé, kteří reagují na aktuální situaci.

13 3
možnosti
Foto

správně, kam vítr, tam plášť.

Vaše minulost o tom je dost výmluvná.

4 5
možnosti
BM

Pane Havránku, já vím Vy nemáte ČT rád, již několikrát jsem Vás přirovnal k římskému konzulovi a jeho neustále se opakujícím výroku, že Kartágo (u Vás ČT) musí být zničeno.... Já též mám výhrady ohledně programu (řeším to, že se prostě nedívám), ale pořad Reportéři ČT považuji za světlou vyjímku... Je to pořad bez honu za senzacemi (na rozdíl od komerčních stanic) a je to o problematice týkajících se každého z nás a nikoli tzv. celebrit...

Bohužel Vás nepřesvědčím, ale projevuji svůj názor..

P. S. Proruským aktivistům předem děkuji za minusy....

21 6
možnosti
MD

Jo, 10.000.000 - (x<2) proruskych aktivistu. Asi tak.

1 0
možnosti
JP

Pan Wolner samozřejmě nemá stoprocentní pravdu, ruská propaganda má jistě nemalý díl účinnosti na čecháčkovského diváka, hrají v tom roli i jiné aspekty, jako např. nízká či polovzdělanost diváka, jeho tendence ke kverulantsví, v neposlední řadě hloupost. Samozřejmě i ČT má své mouchy, ale ty zas panu Havránkovi vyhovují. .

18 6
možnosti
MD

No je nam vec, kdyz a cesstvi pise cechacek majici psaci stul pred zrcadlem.

0 0
možnosti
MD

Na redaktora 'Havranka' nam nesahejte a nestavte vedle jakehosi Wollnera. Pro ty, jez natrvalo ztratili dusevnich sil ke sledovani Ct je jejich jedinou spojnici s jejich puvodnim zlomovym bodem. Nedej Boze, kdyby nahodou, na chvili .. se zapomneli a stiskli ON.

1 0
možnosti
Foto

Není vždy jasné, co nutí novináře k tomu či onomu prohlášení. Mnohdy ani neodhadnou, co tím způsobí. Já jsem však ochoten vždy podepsat, že se novináři velmi často stávají obětí vlastní propagandy.

14 0
možnosti
Foto

Píšete z vlastní zkušenosti?;-D

3 3
možnosti
SN

:-)....Viděl jsem ho ze záznamu, vynikající ! BOhužel jen pro lidi, kteří nesledují denní cvrkot v politice. Fakt, vybraná společnost analytiků, ti si notovali, jak filharmonie pod taktovkou dirigenta. Silně to připomíná zatloukanou a nafilmovanou akci před budovou vnitra, kterou řídil policista v civilu. Byla postupně předkládána tři vysvětlení, velmi dlouho se hledalo to správné! Ale vzhledem k dvěma předchozím, stejně nedůvěryhodné.JE to opravdu šaškárna pro rozumově omezené ! R^R^R^

3 9
možnosti
PK

P71a51v67e52l 28K95u18l74a

21. 2. 2016 8:48

Á, politolog Novák dorazil ;-D

10 3
možnosti
Foto

i na IDnes je ruská pátá kolona

11 4
možnosti
Foto

Nepovídejte. Jako v Madridu komunisti?

2 1
možnosti
AK

Historie se holt stále opakuje, jen se to občas otočí o 180 stupňů. Karma.

5 3
možnosti
Foto

ale vy neuhnete ani o milimetr;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články