Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Začíná se konečně rodit boj za svobodu smrtelně ohrožené - přepadené Evropy ? Jde to ztuha - Otec František myje a líbá nohy nepříteli.Co má za lubem náčelnice Merkelová ?

15 0
možnosti
PB

..... mňo, když tak poslouchám to naše pomatený, vyjančený netáhlo, pomale se mi začíná stejskat po Topolánkovi s Paroubkem,- ty tvrdý palice by se nyčko hodily, se s tem nikdy moc nes .... ! R^

16 0
možnosti
MS

Souhlas. Možná nebude dlouho trvat a krajně pravicoví příznivci na pěší zóně před bruselskou burzou budou skandovat: "Toto b y l náš domov!" :-/

7 0
možnosti
Foto

Já taky nechápu, co je špatné na skandování: "Čechy Čechům".

28 1
možnosti
MN

Protože správně má být "Čechy Turkům".

8 0
možnosti
PP

Nejsem si jistý, zda už v Bruselu nevyšla nějaká směrnice, která zakazuje používat slova jako imigrant, vlastenectví, právní stát a další. Podle cenzury veřejnoprávních médií v západní Evropě (ke kterým se ta naše velmi horlivě připojila) to tak vypadá.

Dále se ve směrnici určitě nařizuje používat synonyma pro protiimigrantský postoj = nacista, fašista, xenofob, extremista.

Myslím, že video by jste měl zaslat "Bohouškovi" byť si nejsem jist, že by kvůli tomu vylezl z té německé zadnice a přehrál si ho.

31 0
možnosti
MT

Vzdy jsem byl hrdy na sve predky z Madarska a soucasne se citil byt Cechem. Ani do budoucna se to nezmeni. Projev Orbana byl skvely. Diky.

35 0
možnosti
MP

Jste skvělá zpravodajská svodka, pane Havránku. O Orbánově projevu jsem slyšel, ale byl líný ho vyhledat. Takže velké díky R^

40 0
možnosti
MN

Policie ve stále více zemích v západní Evropě je paralyzována politickým tlakem proislámských sil a zasahuje jen proti svým lidem. Evropské právo a spravedlnost budou plynule přecházet v islámské právo šaría.

Zaplaťpánbůh za Viktora Orbána.

A Vám, pane Havránku, díky za uvedení jeho projevu.

63 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články