Diskuse

Infantilnost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Mně přijde ne infantilní, ale komicky trapné, když se obhájce člověka, který si neváží nikoho a ničeho krom sebe, odvolává na důstojnost, se kterou by měly oslavy proběhnout. Tu "důstojnost" jsme viděli při návštěvě čínského prezidenta. Zemanovi nejde o nic jiného, než jak se opět zviditelnit, tentokrát pomocí Karla IV. Čím méně lidí přijede, tím lépe. Zemanovi by stejně stačilo, kdyby přijel Putin.:-/

12 13
možnosti
PP

Vy tu "důstojnost" k úřadu prezidenta vyjadřujete v jakémkoliv příspěvku. Miloši Zemanovi mohu vytýkat kdeco, ale stále je to prezident této země a tak to respektuji. Ovšem na druhou stranu dokážu lidsky pochopit, že lze jen těžko komunikovat s takovými jako je Kraus či Vy, protože cokoliv řekne a jakkoliv se zachová - vždy to bude špatně. Zkuste si vyčistit ty krvavé oči a občas se podívat na jeho prezidentování z pozice racionality.

Respektoval jsem Václava Havla (ne jako člověka, ale jako prezidenta), byť byl velmi těžkým alkoholikem (což lidé vašeho ražení neustále vytýkají Zemanovi, ale u Havla vám to zřejmě nevadilo, z toho jste si udělali modlu), respektoval jsem prezidenta Václava Klause a budu respektovat i následujícího prezidenta.

Vy naopak budete vychvalovat teatrální komedianty typu Schwarzenberga či Kalouska - budiž, je to vaše právo.

Už by jste si Vy a vám podobní měli uvědomit, že někdo může mít odlišné vidění věcí a mít protichůdné názory těm vašim.

18 7
možnosti
Foto

Copak jim, těm nenávistcům a pomlouvačům, ten starý pán, Miloš Zeman, až tak zlého udělal? Asi jim párkrát šlápl na kuří oko, nebo co... Má svoje chyby, (např. prostořekost) - ale možná ne větší, než každý z nás - než ti, co ho neustále kritizují a shazují. Nectí je to - a navíc, důsledek jejich nevraživosti je opačný. Čím víc ho pomlouvají, tím víc jdou preference jeho oblibenosti nahoru... Nevolila jsem ho, ale dnes jsem ráda, že zvolen byl. R^;-)

17 15
možnosti
VR

To je samozřejmě vaše věc a váš boj, když vám nevadí na Hradě sedmkrát soudně uznaný lhář a narcis...

14 4
možnosti
MD

Vedle infantilnosti zije zoufala bezmocnost. Zoufala z toho, ze

spousta spousta spousta

lidi uz nepotrebuje a ani nechce byt vodena za rucicku (nos) a rozhodla se poskladat si svuj vlastni nazor ze sirsiho spektra dostupnych informaci a nahledu na deni.

6 8
možnosti
PL

Přesně tak. R^ KarmaR^

9 6
možnosti
VK

Jako vždy se nebudeme zabývat příčinou (Zemanem), ale budeme si stěžovat na tu hloupou televizi a Krause. Možná, kdyby se do těch oslav nehrabal Hrad....? Takhle je to chucpe. Zeman a Otec vlasti nejdou dohromady. Ostatně ani vlastní dcera se k otci moc nemá. A ta zpupná šlechta?:-(;-D

11 5
možnosti
BM

Máte pravdu. Ta kampaň proti Zemanovi, plná nelásky a nepravdy, až zloby a nenávisti, je už trapná. Ve finále má ale naprosto opačný účinek, Zemanovy preference se zvyšují. Kraus je pro mně už delší dobu nekoukatelný.

19 10
možnosti
VN

Zeman je stále prezident a Kraus je stále na obrazovce, tudíž oba pro spoustu lidí přijatelnÍ - koukatelnÍ. Mají mnoho společného. Zmíním jen nebývalou dávku ironie a sarkasmu. Ač jeden politik a druhý bavič, občas si své role vymění.

2 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články