Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Pražská kavárna.....můžete nastínit definici obdivovatelů soudruha NeBureše, pardon Babiše?

0 0
možnosti
AK

proboha at uz jsou ty volby!!!!!!!

0 0
možnosti
JM

Média veřejnoprávní služby nejsou všemocná, ale jsem přesvědčený, že mocná jsou až až. Stačí hovořit s lidmi, kteří nemají připojení na Internet, nebo připojení mají, ale o alternativní weby, servery nemají zájem. Pro mnoho lidí jsou informace z ČT a ČRo slovem "božím". Se stoupajícím vlivem Internetu, tím víc mainstream přikládá pod kotel. Navíc je před volbami do PS a volbou prezidenta. Doufám, že se situace přece jenom zlepší a do studií bude pozván např. Petr Žantovský, velký kritik ČT. Stačilo by, kdyby se dodržoval KODEX ČT. Doporučuji se s ním seznámit.

1 0
možnosti
Foto

O14t85a 93V87á54l18e14k

26. 1. 2017 14:09

Zítra bude na toto téma diskuse na půdě PS za účasti předsedy KOD B. Doležala http://klubod.cz/poslanecka-snemovna-27-ledna-2017/ Pokud jste Pražáci, přijďte, prosím, podpořit snahu o zamezení této zhoubné iniciativy (pokud Vás pustí do hlediště).

6 0
možnosti
Foto

O83t47a 79V70á98l60e28k

26. 1. 2017 14:06

KOD (Klub na obranu demokracie), jehož jsem členem, spatřuje v této zákonodárné iniciativě mimořádně nebezpečný a zákeřný pokus o ochromení veřejnoprávních médií. Marvanová & spol. si neuvědomují (v lepším případě), že slouží Babišovi jako užiteční idioti, kteří ať už úmyslně či spíše bezděčně se mu snaží přihrát ČT a CRo na stříbrném podnoseRv

http://klubod.cz/klub-na-obranu-demokracie-k-poslaneckemu-pokusu-ochromit-verejnopravni-media/

6 0
možnosti
JP

Dnes mi ta snídaně nějak nechutná.:-(

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS