Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Už to, jak píšete o knížeti vypovídá o vaší ,,objektivitě" a ,,duchaplnosti". :-/

0 0
možnosti
OJ

Kníže? Kdo to je? Já jsem slyšel, že šlechtictví a tituly byly zrušeny už za Masaryka, ale evidentně jsou mezi námi lidé, pro které je devótnost přirozeností. Aha, už vím, Vy jste myslel občana Karla Schwarzenberga, lidově vtipně zvaného Šláfenberk? Inu - jak jsme se přesvědčili v praxi, ta přezdívka na něj sedí. Tak v čem je problém?

0 0
možnosti
Foto

Pronesu zase jedno buřičské slovo - prezident je unavený. Ne duševně. Lituju ho, že předstírá jak zvládne všechna břemena svého vysokého postu a neumí ubrat.

Ovšem, pokud za sebe mezi krajany poslal nepřesvědčivého Pelikána tak to není žádná paráda.

1 0
možnosti
JP

Ráno u snídaně jsem si poslechl na ČT24, jak Praha1 vytvořila díky protikuřáckému zákonu nová pracovní místa. A to "antikonfliktní tým", který usměrňuje kuřáky před bary a nočními podniky, kteří vykuřují na ulici a jsou hluční.. Jenže, jakmile zastupitel města chtěl rozvést něco k tomu zákonu, byl utnutý, mluvil již dost, stačí. Bylo vidět jak byl chudák z toho vyjevený.

No a tak mě napadá, nemusel by Miloš v tak pozdních hodinách, taky jít postávat kouřit před pivnici? Tak raděj poslal za sebe náhradu nekuřáka.:-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS