Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Naprosto chápu upřednostňování pana Drahoše. Byl naprosto bez chyby a skončil na krásném druhém místě, zatímco zeman potupně skončil až na předposlením místě;-D

4 0
možnosti
MC

M20a85r43e41k 23C85o12z93l

24. 1. 2018 14:04

Mě Zeman velmi pobavil hned na začátku, kdy jsem nevěděl jistě, jestli nespí a najednou se bleskově vzchopil a dal Drahošovi přednost v první otázce. To byl ten skutečný Zeman, číhající a bdělý.

Co se týče Zemanova zdraví, právě ti různí kavárníci, jejichž jménem Drahoš mluví, vyzdvihují pomoc postiženým jako politické téma. Oni sami by strhli hrozný řev, kdyby třeba Ovčáček měl diskutovat s Václavem Krásou, který ač je na vozíku, také zvládne pár kroků bez něj, a vyžadoval by, aby se při debatě stálo. Není jim ovšem vůbec na překážku používat stejný handicap jako klacek na bití Zemana.

4 0
možnosti
NM

...je jasné,že TOP 09 a to Pospischil bude trvat na tom ,že jejich drahoušek byl za jedničku,starostové s jejich bývalým třídním učitelem jak by smet jen s větším koulením očí a pokrucováním hlavy ale stačilo se v přímém přenosu dívat na záběry do první řady kde u pí.Drahošové seděli ti hlavní podporovatelé z volby a byly to zajímavé pohledy jjako by pozřeli feferonku a ani nyní jim není do řeči k tomu debaklu a marně čekám na jejich moudra....strach mám ale z p. Witovské neb to je jizlivost skloubená s arogancí...no nechme se překvapit a držím palce[>-]!!!!

2 0
možnosti
JH

Zítra o té veejnoprávní debatě píšuv podobném tónu

1 0
možnosti

fyzický handicap ... o to více mu Lid bude možná fandit.

3 0
možnosti
RP

Je zajímavé, že jsme se o tom jeho častém zvednutím levého koutku bavily s kamarádkama už dříve a všechny jsme se shodly, že je to znak ironie a trochu i faleše... Ale upozorňuju, že je nás malý okruh.. třeba to některým naopak připadá velice sexy;-).

0 0
možnosti
MJ

Z mého pohledu Zeman Drahoše přehrál, ale pro mnohé to mohlo působit opačně. Spíše než Zeman (ten byl normální), mi Drahoš připadá jako úplný Neználek, který úsměvem zakrývá svou nejistotu. Evidentně politika není jeho parketa.

4 0
možnosti
JH

Opačně to mohli vnímat snad jen fanatici:-)

7 0
možnosti

není ten Drahoš vybraný Putinem?mnohé by to vysvětlovalo.... okud tedy né, pak mě napadá Merkel, nebo DeepState.

2 0
možnosti
MF

Děkovačce - vloudila se Vám chybička, ale jinak souhlas, taky jsem skoro fyzicky trpěla, když Zeman tak ztěžka vstával, zato když seděl křesle, tak působil jako gentleman v klubu, co má toho Kašpárka naproti zcela "na háku", jen mu scházel tlustý doutník do ruky..

9 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články