Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Dnes jsem byl se sousedem v lese na samovýrobě dřeva. Když jsem odjížděli, mladý muž u baráku popíjel kávičku. Říkám sousedovi, že jsme jediní, dva důchodci, kteří ve státě pracují, mladí odpočívají a nabírají síly. Nemyslím samozřejmě ty tisíce sester, doktorů a dalších, ale takhle to snad dál nemůže dlouhodobě pokračovat. To by stát musel mít karavany "oslíčků, otřes se". Ale tenhle festival musí jednou skončit. Budou však lidi, kteří si vyhrnou rukávy? Připadá mit to spíš tak, že je jich většina, co natahujou ruce. A vláda zatím rozdává a rozdává. A hlásí se další a další. Asi tak.

1 0
možnosti
JH

Také těm mladším závidím tu jejich prostoduchostí.Tu nádhernou představu, že stát má krom neomezených prostředků, také moc se o všechny postarat a navíc jim uhradit ušlý zisk:-)

1 0
možnosti

To máte pravdu. A začít by měl Babiš sám u sebe a přestat zvýhodňovat hlavní část svého voličského elektorátu - seniory. Je zcela evidentní, proč se uvažuje o zrušení slev na jízdném jen pro studenty a proč se čas pro nákupy seniorům jen doporučuje, zatímco zbytku populace p ř i k a z u j e. Přes vážnost situace jsou pro něj pořád důležité volební preference.

0 0
možnosti
Foto

možná virus unikl větcům nechtěně, dnes už je to projekt privatizace zisků a socializace ztrát.

1 0
možnosti
RP

Asi půl dne po Babišově projevu to vypadalo trochu na to semknutí...ale dnes to už je vše ve starých kolejich...Obávám se, že až tohle vše pomine, že Babišovi právníci nebudou vědět co dřív.

2 0
možnosti
JH

Ty žaloby už běží...

0 0
možnosti
MM

Zapojte ruce a mozek, probabišovstvím se to nevyřeší.

Pochlubte se po té, jak se vám to daří,každý zdravý mozek a zdravé ruce jsou třeba!

0 0
možnosti
JH

Pane Mudro, budu vás neprodleně informovat:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články