Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na CNN Prima NEWS mi vadí dlouhé reklamy. Ovšem z toho také vyplývá, že asi tedy nekrachuje, když prodá tolik reklamního času.

0 0
možnosti
Foto

J68o69s40e39f 59B16á27r67t96a

28. 11. 2020 11:25

Když začala vysílat CNN Prima News, napadlo mě takové přirovnání. Ve městě stojí kino a hned vedle něho se staví nové kino. Když se dostaví, hrají tam stejný film jako ve starém kině. Jak to asi může dopadnout?

2 0
možnosti
Foto

nudíte. příště už ani mínus.

0 0
možnosti
JH

J40a15n 95H48a79r39v98a87n

27. 11. 2020 11:51

CNN v USA je levicově liberální = polokomunistická televize. Tudíž i CNN Prima mi byla odporná a jsem rád že krachuje.

Díky za pozitivní zprávu R^

6 1
možnosti
JH

Ono jde spíše o spekulaci, nežli zprávu, ale platí, že pozitivní:-)

1 0
možnosti
MM

Dopadlo to tak, jak jste při své odbornosti na mediální prostor, jasnozřivě předvídal.. Jsou pořád tací, kteří nechápou co diváci od zpravodajství vyžadují.

Škoda hrachu, který házíte na stěnu a jděte radši na procházku nebo na nákup dárků pro své bližní.

0 6
možnosti
LB

Ježíši, pane Mudro, vy už jste fakt "votravnej" jak osina v ...- víte kde?! Nechcete s tím rejpáním jít už do háje ?!? Já vás fakt nechápu. Mě když nesedí blogy některých autorů, tak na ně prostě nelezu. Jestli vás pan Havránek tak moc irituje, tak sem prostě nelezte a budete mít klid jak vy, tak i my. Kdybyste byl aspoň vtipný, budiž. Jenže nejste! Ba co víc, už propadáte do trapnosti. Pokud vám to uniklo, pak vězte, že pan Havránek vás má evidentně "na háku" a většina ostatních, co se zde scházejí, vlastně taky, takže vaše exhibice zde jsou o ničem. Všichni už pochopili, že jste proti p. Havránkovi vysazený, že jste na opačné straně barikády, že máte rád ČT, EU, USA atd. atd. v tom stavu, v jakém se nyní nacházejí, takže nám to nemusíte stále dokola opakovat. Přirozená zdvořilost mi brání napsat, abyste nám s těmi kecy vlezl na záda. Prostě nechovejte se jako "vopruz". A pokud to sám nezvládáte, existují např. psychologické poradny; jejich návštěva se už v dnešní hektické době nepovažuje za ostudu, naopak v intelektuálních kruzích to docela frčí. Tam určitě najdete nejednu spřízněnou duši. Zkuste to. ;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS