Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes na Parlamentních listech.

"Demokracie mi leze krkem. Babiši, přitvrď! Jiří Holík vyplísnil národ, až mnohé trefí".

S jeho názory souhlasím.

2 0
možnosti

Titulek mě zaujal, ale přesto bych ho opravil na - Tahle česká demokracie mi leze krkem!

0 0
možnosti

Myslím, že největším trestem pro "budoucího premiéra" Fialu by bylo, kdyby se jím opravdu stal. Troufám si tvrdit, že je to jeho noční můra.

Co však vládě vyčítám já, respektive ministru Blatnému, že události vede do krajnosti a předpokládá svoji neomylnost. Vozit pacienty pár kilometrů do Němec NEBUDEME! Lék, který používají Slováci a mnohde jinde s úspěchem, užívat NEBUDEME! Nechť se zaptá přidušených na JIP, jestli chtějí užít, byť ne zcela vyzkoušený lék a riskovat neznámé účinky a možná se uzdravit, nebo zřejmě odejít na věčnost či s trvalými následky. Vyhýbat se mu je hazard se životy. Možná je to v ceně (rád si ho zaplatím). Hledání nejnižší ceny přivádí k průšvihu. Soudružka Lejnová hledala nejnižší cenu vakcíny a zatím umírali a umírají lidé po tisících. Děkujte EU.

1 0
možnosti

Fiala zřejmě nehrozí, ale pokud by tedy šance byla, předpokládám, že ten člověk s obrovským egem, by po tom, bohužel, skočil přímo po hlavě:-(

Vládě vyčítám mnohé, ale ze všeho nejvíc tu upovídanost, kterou se pomalu blíží k opozici.

Pořád si myslím, že tím naším největším problémem je přehnaný despekt, hloupé rebelantství - švejkování.

Na to ovšem zatím žádné očkování neexistuje:-(

2 0
možnosti
Foto

Zvýšil se mnohonásobně počet testů, tedy je více pozitivních. Také jsme země, kterou se projíží na západ a tam nikoho bez testu nepustí, víme vůbec, kolik cizinců je u nás otestováno s pozitivním výsledkem? A co se plných nemocnic týče, hlavně na západu republiky bylo škoda, že nás pan Blatný neinformoval, když tam byl na inspekci o stavu který tam je, tedy že tam leží také něměčtí pacienti a Češi se převáží na Moravu. Nebýt toho, že o tom mluvil náměstek ministra, anesteziolog Černý v debatě na ČT, tak ani nevíme jaká je situace.

P.S. Debatu nesleduji, ale po upozornění jsem si ji stáhla a poslechlla, nerada píši o něčem, co si sama neověřím.

0 0
možnosti

Je paradoxní, že nejhorší situace v Německu je údajně u hranic s Českem a v ČR zase u hranic s Německem. Těžko soudit, zda tihle pendleři covid exportují, nebo importují:-)

3 0
možnosti

,...už začínám být skeptický na jakou koliv zprávu z " ÚV" a nevím jak to dopadne nadále v těchto prohlášeních a už to začíná být únavné v každém případě...nevím,nevím....;-O

0 0
možnosti

Opozice nevládne, vládne vláda a jaký respekt má u občanů a jaké má výsledky svého vládnutí je zcela na jejím triku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články