Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to taková naše letitá vlastnost, ve které se tady 30 let usilovně zlepšujeme !!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

A napadlo mě, kdo ví, kolik lidí V.Klaus , kromě sebe, ještě nenakazil. Jsme ufňikaný a nedisciplinovaný národ. Slavný hokejista a brankář Holík má pravdu... R^

2 0
možnosti

Ryba smrdí od hlavy. Nedávno jsem viděl nějaký pořad o situaci v Německu. Tam každého, kdo porušuje protipandemická pravidla, nemilodrsně pokutují. U nás policie (i po roce trvání pandemie) provinilcům pořád jen d o m l o u v á. Už by dávno mohli vědět, že na Čechy pouhá domluva neplatí.

1 0
možnosti

Vyjádření J.Holíka je stručné, jasné a pravdivé. Takže souhlas.

6 0
možnosti

...pod to se rád podepíšu a basta...R^!!

2 0
možnosti

J53a93n 46H12a69r20v11a55n

24. 2. 2021 12:51

VK - všichni jsme jenom lidi. Na každém lze něco ocenit a v jiném ohledu je ... (slušně: laik). Zásadní je, zda umí to k čemu je určen.

Před lety ministr financí Kalousek vybral k arbitráži za ČR kohosi, o němž se psalo jako o lotrovi. Nicméně uměl v tom chodit a arbitráž vyhrál. Kdyby tam byl někdo jiný, přeslušný ale ňouma, tak jsme přišli o miliardy.

A VK evidentně zdravotnictví nerozumí, taky mě mrzí, že nemlčel. :-/

0 0
možnosti

My jsme za Kalouska vyhráli nějakou arbitráž ?

8-o8-o8-o

1 0
možnosti

To není o depresi - to je jen o Neffově přemýšlení co dál - když vidí, že opozice nedokáže ani navrhnout vůbec nic smysluplného.

:-(:-(:-(

0 0
možnosti

Vidím posun ve vašem demagogickém uvažování, že sportovci a umělci nemají nárok se jako občané vyjadřovat a vinit je z aktivizmu.

VK podle mne nikdy nebyl špičkový politik, což dokazuje svým narcismem a egoismem i teď.

0 0
možnosti

Myslím si, že i sportovci a umělci mají právo na názor a mají právo se v očích mnohých znemožnit (viz Ilona Czáková) stejně jako já, když souhlasím s názorem na VK. Nevím o lepším premiérovi v naší kotlině. O jeho "špičkovosti" však hovořím v čase minulém. Stáří poznamená každého a většinou k horšímu. Alespoň na sobě to mohu dokumentovat.

2 0
možnosti

Chybou je, že současně se vznikem Všeobecné deklarace lidských práv taky nevznikla Všeobecná deklarace lidských povinností. Asi by bylo načase ji pro příští generace - budou-li jaké - sestavit. Lyžaři vědí, že mají právo sjíždět kopce, ale nepřipouštějí si povinnost být ohleduplný k nelyžařům, Cikáni znají své právo na všechno, ale už je nezajímají práva jejich okolí ani povinnost posílat děti do školy, motoristé mají právo parkovat, ale kašlou na právo chodce jít po chodníku, nové maminky mají pávo vjet s kočárkem kamkoliv, ale díví se, když chcete v malé trafice nakoupit.

Věřícím by mělo seznamem povinností být desatero. To by mělo stačit i bezvěrcům. Jinak by měli být rodinou vychováni ke skromnosti a pokoře a seznam povinností by si z toho mohli odvodit. Rodiče mé generace, patřící do minulého století to tak činili, a tak pro nás není problém třeba pozdravit neznámého člověka.

Takže z mého pohledu má pan Holík pravdu.

1 0
možnosti

Má to snad jednu slabinu - s tou Vaší Všeobecnou deklarací lidských povinností se volby nevyhrávají:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články