Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

To by mě tedy zajímalo, čím vás ten ješita a narcis, který se tak snažil být politikem evropského formátu, prosadil privatizaci bez právního rámce, udělil abolici zločincům největšího formátu, v Evropě o něm dnes nikdo nic neví, čím vás tak zaujal?

On v té škarpě byl vždy, jen s přibývajícím věkem je to patrnější

0 1
možnosti
MM

Kdyby se u nás čekalo na právní rámec, bylo by všechno rozkradeno dřív, než by k nějaké privatizaci došlo. Čest starému Klausovi.

1 0
možnosti
JH

To mohu dosvědčit, pracoval jsem tehdy v jedné známé firmě, kde prakticky každý kdo měl nějakou funkci si tu příslušnou část firmy soukromě privatizoval....

0 0
možnosti
Foto

Máte nějaký lepší recept na tehdejší situaci než privatizaci? Stát byl na dně, nemohl si dovolit financovat chudé a zdevastované podniky (vím, politici, média, přesvědčovali tenkrát lidi, že to všechno báječně šlape, že nejsme zadlužení a vůbec, ale nebylo na tom ani zbla pravdy). Nechat Škodovku dodnes vyrábět zastaralá auta? Průmysl, který byl už dávno za zenitem? Nějak se podařilo všechny přesvědčit, že Klaus to vidí špatně a dostala se k moci ČSSD, která z nás udělala montovnu investičními pobídkami, za nimi jde ten zmar.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články