Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

EU škoda slov tam se snad líbí pouze europoslancům za oplátku jejich nádherných platů a taky je to vidět na jejich projevech8-o!!

0 0
možnosti
MM

O tom jak funguje EU jsme věděli (kdo chtěl vědět) ještě před naším vstupem - před referendem. Každý měl možnost odhodit "klíč do Evropy" a hlasovat proti. Euronadšení zvítězilo. O to hůř, až se ten nedemokratický spolek hlupáků rozpadne. Ale přežijeme to. Ale mentalita potřeby se stále k někomu tulit zůstane. Nedovedeme být asmostatní.

3 0
možnosti
MM

V té době nějaký stát cíleně, s politických důvodů přijímal imigranty a nasměroval je, většinou i násilně do nějakého státu EU? 8-o

0 0
možnosti
LB

Pane Mudro, pokud si dobře pamatuji, tak bylo mnohokrát psáno, že tzv. neziskovky (někým zřejmě dobře placené) organizovaně lapaly migranty - opět zmasírované propagandou o báječném bezpracném životě v Evropě -a vozily je například do italských přístavů. A že by o ně zrovna Itálie nějak stála ...? Jenže vy to máte poměrně striktně nastavené - tohle je správně a tohle ne, protože Brusel. A tím nemám na mysli jen problém migrace, ale obecně. A co vám do toho vašeho modelu nepasuje, to vyhodíte, zesměšníte apod. S vámi je těžké pořízení, protože znáte jen černou a bílou, nic mezi tím. Nevnímáte nebo spíš nechcete vnímat, že Evropa, do které jsme vstupovali, byla podstatně odlišná od té, ve které jsme teď. Ani autoři- zakladatelé tohoto konceptu nepředpokládali tento vývoj a rozhodně jím nejsou nadšení. Už jen ten obrovský nárůst byrokracie, nefér podmínky pro jednotlivé členy, podivné přerozdělování peněz atd. atd. O životech celých národů rozhodují lidi, které žene vpřed zelený fanatismus, v duchu ideologie odmítají akceptovat zákony fyziky a výsledky se začínají dostavovat. Vám se tohle fakt zamlouvá? Mně tedy opravdu ne. Už několik let svému okolí tvrdím, že tohle nemůže dobře dopadnout a věřte, že nejsem nadšený z toho, že se moje chmurné předpovědi naplňují. A v nejbližších několika letech bude ještě mnohem, mnohem hůř. Lidé v Evropě si zvykli na poměrně vysoký životní standard a o ten teď díky hloupé politice-ne kvůli faktickému nedostatku např. surovin, energií apod. - začnou ve velkém přicházet. Když budete neustále okopávat kotníky těm, na kterých jste de facto závislý, tak se dočkáte přesně toho, čeho jsme nyní svědky - utažení kohoutků, omezení dodávek,... prostě nás nechají vyhladovět, nemusejí s námi válčit. A přitom by stačilo nastavit jen vyrovnané, korektní vztahy a přestat s tím "mistrováním" ostatních.

1 0
možnosti
Foto

vlaky z hranice Polska a BelR do Berlína, jako v roce 1989 pro Ossis.

2 0
možnosti
MM

Jsem zmaten.

Ossis vydává odbornou literaturu zaměřenou na technologii masa a potravinářství. Jak se k tomu připletla?

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články