Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Musíme počkat na názor pana Mudry, protože teprve on nám to tady správně vysvětlí. Upřímně, jindy bývá proklatě rychlý a teď - ticho po pěšině. ;-)

2 0
možnosti
NM

...tak ta paní si musí uvědomit,že už neprodává telefony a nejedná s nějakým "hej nebo počkej"a jako vysoký ústavní činitel se má tak chovat a jsem jen zvědavej na reakci prezidenta ale i Babiše a to se neobejde jen mávnutím ruky,protože k tomu musí zaujmout postoj i nynější premiér,protože se nám to nějak začíná vršit těma kopancema...

8 0
možnosti
ZZ

Nejspíš se to v tichosti přejde, že se nejedná o oficiální stanovisko České vlády, ani ústavních činitelů, jejichž je Pekarová i Adamová, nedílnou součástí.

;-D

1 0
možnosti
Foto

J26o78s22e23f 21B85á54r32t21a

11. 1. 2022 11:11

Luděk Smrčka napsal: Tak jsme si mysleli, že na mezinárodním poli nám udělá ostudu náš ministr zahraničí, který na tuto funkci nemá, ale omyl, vždycky přijde rána, odkud ji nečekáte. Pekarová, která byla uklizena na místo, kde tolik škody nemůže udělat, je holt snaživá a zároveň bez soudnosti, což je dost nebezpečná kombinace, takže už stačila nadrobit první mezinárodní skandál. Ona si to ale může dovolit, vždyť je šéfka strany, která by se samostatně ani do sněmovny nedostala, takže jí podle slepence právem náleží třetí nejvyšší funkce v zemi. Já věděl, že to bude jííízda.

11 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články