Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že se našel genius, který tak dovede náš politický potěr usměrnit a odzbrojit. Už začátek byl rozumný - koupil si media. Snad se bude dařit i když já ho nikdy volit nebudu.

0 1
možnosti

Z článku jsem vyrozuměl, že když je ministrem financí člověk, který dokázal vydělat pro sebe miliardy a postarat se o svůj majetek, tak je to špatně. Asi by tedy měl být ministrem nějaký bezďák, který si v Penny koupí krabici vína a poslední desetikačku vhodí do výherního automatu.

3 1
možnosti

Pochopitelně. Babiš vládne Agrofertu, který funguje. Má z toho mraky peněz, ale funguje to. Naše vláda prostě nefunguje. Taky z toho tahá spoustu peněz, ale stále to nefunguje.

V mediích tvrdí že Babiš je lump. Ale Sobotka si nakradl z náhrad na bydlení, Kalouskovy aféry ani nejdou spočítat, tak tam prostě zapadne do společnosti. A že lže? Ano. Ale který politik nám říkal pravdu? Po čase se vždy přišlo na to, že nám lžou.

Jaký je, může ukázat. ta parta co tam řádí víc než 20 let to už ukázala.

3 0
možnosti
Foto

Já se tomu nedivím. Ve světě bývá zvykem, že do politiky jde člověk, který už má vyděláno, takže v politice nehledá zdroj příjmů. Spočítejme si, kolik našich "pomazaných" je na poslaneckých příjmech naprosto závislá. Např. miláček lidu Marek Benda.

Ať je jeho minulost jakákoliv, tak pokud se nepodaří prosadit změny k lepšímu jemu, tak v současnosti asi nikomu jinému. Nebo o někom lepším víte?

3 2
možnosti

Klasický vývoj demokracie, popsaný již Platonem.

1 0
možnosti

Včera byl na ČT pořad o Babišovi, kolik ovládá firem, kolik dostává dotací, apod. Podtext byl zcela jasný - nějak jej pro veřejnost pošpinit. Bohužel pro ČT, nedokázala nám na něj prozradit, v čem jedná protizákonně. A také pochybuji, že platí daně v Monaku nebo na Seychellech. Na něm je mi sympatické i to, že svůj ministerský a poslanecký plat dává na charitu - prý.

Ovšem, provalilo se na něj, že kdysi v době socialismu upozornil na nějakou korupci. Bonzácký prevít jeden, takový odporný čin si nenecháme líbit. ;-D;-D

5 1
možnosti

K tomu, aby bylo nejake jednani moralne a spolecensky neakceptovatelne, jeste nemusi byt nutne protizakonne. Nebo vam prijde moralni vstup do KSC z duvodu kariery? Prijde vam moralni ziskat nadvladu nad nekolika firmami podvodem? Nebo snad povazujete za moralni lobing pro dotovani vyroby biopaliv, ktera prokazatelne nici motory a zivotni prostredi vice, nez klasicke palivo? A nebo ze byste povazoval za moralni sedet ve vlade a navrhovat dalsi zvysovani/pokracovani dotaci svym vlastnim firmam? A nebo dokonce vsechno dohromady? .... Ano, jak jiz posu nize, nase spolecnost je velmi nemocna, nebot ve sve vetsine uz uplne prekroutila vyznamy slova jako je moralka, zodpovednost, svoboda, rozum, atd. Vy jste toho diky vyse uvedenemu prikladem :-(

4 4
možnosti

Nase soucasna (ale i minula) vlada je vizitkou cele spolecnosti. Jak strasne je ta nase spolecnost nemocna je prave na vlade a volebnich preferencich dobre videt :-(

2 0
možnosti

No jo, mezi slepými jednooký králem. Máme něco lepšího? Určitě ano, jenže ti se do politiky nehrnou.

1 2
možnosti
Foto

Víte pane moc Vašemu blogu nerozumím. Co vlastně řešíte? Jak jste sám podotkl vše co Babišovi vyčítáte voliči věděli a stejně ho volili. Proč , když Vám tak vadí nepíšete o něčem co tají, co se mu nepovedlo tedˇkdyž je u moci popřípadě nějakou levotu, kterou udělal , tak jako to dělali politici před tím?Možná že ono nic najít nejde že? Já jsem s vývojem spokojená a jen doufám že se nenechá otrávit  a neodejde

6 5
možnosti

Mám tedy dotaz, pan Babiš výslovně slíbil, že bude řešit solárníky. Co udělal dosud v tomto směru? Prozatím ticho po pěšině.

7 0
možnosti

A jakým přínosem pro občany ČR je pan Josef Havránek? ;-D;-D;-D

6 4
možnosti

J75i88ř69í 14A19l58e79x52a

15. 7. 2014 7:58

Větším, než Vavrochová :-P

4 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články