Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vůbec nedivím, Vy byste šel mávat Putinovým tankům.

0 0
možnosti

Nejvíc mě mrzí, že se tohle všechno děje v důsledku "Ukrajinského jara"..

Rozeštvávání Evropy... jen aby plně přijala ten "jediný správný názor, postoj"..

Stále je tu snaha nám vnutit názor, že to NENÍ problém ukrajinsko-ukrajinský, že to není ve skutečnosti souboj o sféry vlivu USA / Rusko..

Soros: EU, aby se na nový dluh na válku proti Rusku - http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/03/soros-eu-soll-fuer-krieg-gegen-russland-neue-schulden-machen/

George Soros vyzývá k 40 mld. eur pro Ukrajinu -  http://www.dasinvestment.com/nc/investments/maerkte/news/datum/2015/01/12/george-soros-fordert-40-milliarden-euro-fuer-ukraine/

Soros se obává těžké ztráty a vyžaduje další půjčky EU pro Ukrajinu- http://jdem.cz/brykh3

Soros: Angela Merkelová je nejlepším spojencem USA proti Rusku - http://jdem.cz/brykj3

Ukrajina: Americká vláda se snaží spojenectví mezi oligarchy - http://jdem.cz/brykk7

0 2
možnosti

Vojenská technika se přesouvá neustále, jen tentokrát se z takového přesunu začala dělat šou. Nevidím nejmenší důvod oslavovat vojáky, kteří se přesouvají z místa A do místa B, stejně jako nevidím nejmenší důvod na ně plivat, jestliže se mi nelíbí politika jejich prezidenta.

1 1
možnosti

Nehledejte na všem jen to špatné. Jistě jste viděl ve vaší oblíbené ČT záběry z obou demonstrací. Pokud pominu toho pošuka v kraťasích se srpem a kladivem, mluvili tam vesměs pamětníci a to na obou stranách. Všiml jste si toho rozdílu? Na jedné straně víceméně střízlivé hodnocení že demokracie se musí bránit, na druhé straně spíš výkřiky typu, oni mě okradli, za komunistů bylo líp, fašisti a tak. Na které straně je to moudro? Víte?:-) Já to doufám tuším (vím).:-)

6 0
možnosti
Foto

Se závěrem Vašeho blogu docela souhlasím.

Jistě jste ale zaznamenal, že Vás tentokrát nikdo nenutil, abyste mávat šel, a ani kvůli tomu, že jste nešel, nebude na Vás uvalen nějaký postih.

Nebylo by lepší, kdybyste si vztek vybíjel na zahrádce při likvidací slimáků a podobné škodlivé havěti?

5 1
možnosti
Foto

Kdesi jsem četl , že člověk je opravdu starý, když pamatuje věci , o nichž se už píše v čítankách. Protivný je navíc tehdy , když tvrdí , že všechno , ale opravdu všechno bylo jinak.

3 1
možnosti
Foto

Podle mě patříte do kategorie hospoda.Rv

3 2
možnosti

Tak tohle beru. Nikoliv - patříte do kategorie....Ale podle mne! Proti přiznanému subjektivnímu názoru nelze nic namítat....

7 2
možnosti

Tak to nevyšlo podle vašich představ, no a co? Mávat jste nebyl, ti co šli tam byli nuceně ze strachu z možného postihu, je vám to šumafuk a "obětavě doufáte". Nic si z toho nedělejte, život je krásnej.

9 2
možnosti

Zapomínáte, že za totáče chodili na podobné akce lidé z nechutí, protože z donucení. Dneska nikdo nikoho nikam nenutí a lidé přesto jdou, a  r á d i. Takže ty vaše příměry k době za reálného socialismu si laskavě vetkněte za klobouk. :-/

8 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články