Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mno, po dost skandálních výsledcích v soutěži o místní nejlepší letní povídku není se co divit ničemu... :-/

2 0
možnosti

..... tak chcel sem to hodit Andrejovi,- nemožu. Pak sem to chcel mrsknout jednemu předsedovi KDU z Liberca,- nemožu. Zbyl mě ten politruk z pražskýho Majdanu jak masivně tuhletu sobotu podpořil Slávka,- taky nemožu. Všeci si čechraj peří na blogu IDnes, všeci maj takový zajímavý funkce, sou politicky aktivní a využívaj to tady jako svoje píárko,- což je samozřejmě v rozporu s kodexem blogera, žejo. Nóóó, a protože jim logicky musijou ty blogy vodstavit, su zákonitě vyřazenej z teho hlasování aj já sám,- ...... což mě teda nesmírně mrzíVEU !

4 0
možnosti

kouzlem nechtěného naordinovala iDnes doc. Konvičkovi jeho vlastní medicínu.

Není tajemstvím, že docent chtěl v případě vítězství ve volbách prosadit plošné názorové lustrace obyvatelstva. Těm, kteří by neprošli, chtěl omezit jejich občanská práva včetně případného kriminálu. Stejně tak se docent chlubil tím, že nechá vyházet z vysokých škol všechny své "sluníčkářské" oponenty.

Nejsem stoupencem cenzury a tak nesouhlasím se zrušením Konvičkova blogu. Ale na druhou stranu mám určitý pocit škodolibé radosti nad tím, jak iDnes vyškolila Konvičku jeho vlastní medicínou.

1 8
možnosti
Foto

Podobně dopadl před několika lety kandidát na šéfa jedné (dnes už nepopulární SZ). Těsně před volbami byl z kandidátky vyškrtnut jiným členem, který pak to předsedování vyhrál. Později byl nový předseda za různé neblahosti stíhán. V Liberci to bylo. R^

0 0
možnosti
Foto

protože ho vyautovali, tak bych mu svůj hlas dal. Dnes jsem tu našel blog Bělobrádka. Ten si tady může přihřívat polívčičiku a někdo nesmí. Divné.

20 0
možnosti

..přidejte Babiše, Komárka, Paroubka, Lidinského Okamuru, Konečnou (KSČ v EP) a další...Konvička nesmí....

8 0
možnosti

Pud sebezáchovy. Kdyby Konvička vyhrál blogera roku, museli by to všude avízovat a jak by to vypadalo, že na sluníčkovém médiu vyzdvihují xenofoba. ;-D

15 1
možnosti

;-O;-O..jen tak pro zajímavost jaká kritéria bude mít npř.T.Peszyňski;-O;-O

4 1
možnosti

Peszyński je poloviční krajan. Má mou podporu.:-P

0 4
možnosti

Pro mě tímto zásahem adminů hlasování pro blogera roku skončilo. Myslím, že by bylo vhodné aby takto učinilo více blogerů i když nemusí s panem Konvičkou souhlasit, tak jenom poukázat na nedemokratickou skutečnost, která se na i dnesu stává realitou.

15 0
možnosti

Škoda, že to nejde u vás....:-P

1 11
možnosti

J17a92n 12R37á65ž

10. 2. 2016 14:51

Trapné!

5 1
možnosti
Foto

Přesnější je to tak, že panu Konvičkovi asi nejen zablokovali možnost hlasování, ale jeho kompletní blog přestal existovat:

Chyba 404 - Not Found

Omlouváme se. Stránku se nepodařilo najít.

Stránka, kterou hledáte, již není k dispozici nebo byla přesunuta. Zkontrolujte, zda jste zadali správnou adresu, nebo si zkuste přečíst některý z našich dalších článků.

9 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články