Diskuse

Infantilnost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... mi teda nějaká modrá krev zrovna žíle netrhá,- šak kdo chce pokecat, zapařit, utužit rody ať dorazí, kdo to má na salámu ať zvostane doma,- .... žádnej problém!

0 0
možnosti
Foto

Autor blogu, soudím podle karmy, hraje do noty příznivcům blog.idnes, podobně jako Troška svými filmy návštěvníkům kin.

3 5
možnosti

To srovnání Havránek . Troška sedí....

3 3
možnosti
Foto

Podle posledních zpráv přijede vévoda lucemburský /ten skoro musí/ a v naději je i monacký kníže Albert.

Nicméně - je třeba se zamyslet, proč monarchové nechtějí přijet, když při podobných oslavách se schází šlechta celé Evropy. Že by to bylo působením pražské kavárny si nejspíše nemyslí ani autor blogu. Že by monarchové četli Novinky.cz, či naopak vyjádření mluvčího pana Ovčáčka je rovněž málo pravděpodobné.

Důvodem bude nejspíše současné projevy pana presidenta, který si pochvaluje odstřižení naší země od nadvlády EU a NATO a snaha o implementaci čínského prvku do našeho systému řízení státu. Je možné, že se monarchové obávají úvodního projevu hlavy státu, v níž by se dozvěděli cosi o kolaborující šlechtě /vzor K.Schwarzenberg/.

Pozvání je jedna věc a je na pozvaném, zda odmítne či přijme. To, že k nám nikdo nechce, je zásluha Miloše Zemana.

9 10
možnosti

J50a26n 61R16á81ž

9. 4. 2016 10:58

Abych řekl pravdu, tak jestli nějaká šlechta přijede nebo ne, nemá na postavení naší zeměve světě žádný vliv, na rozdíl od toho, že k vám přijel čínský prezident, díky čemuž si desítky milionů lidí všimlo, že nějaká Česká republika existuje.

11 4
možnosti
Foto

Miloš Zeman jako mnohokrát tak i při volbách použil lež, jako volební zbraň, použil ji i ve své předvolební kampani, a je možnoříci, že lži mu dopomohli k vítězství.

Prezident republiky, nejvyšší státní činitel, nám takto vzkazuje:že lhát a nendoržovat zákony je výhodné. Zároveň se v poslední době zdá, že Miloš Zeman je předobrazsoučasné společnosti.

5 6
možnosti
Foto

Miloš Zeman dne 21. 02. 1992 prohlásil : „ Třetina obyvatel této země je slabáduchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhrubapolovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.“ To by mně zajímalo kam se řadí omlouvači jeho nepřijatelného chování stylem " Mami Pepík to udělal taky "

3 1
možnosti

Rakušané jsou magoři.:-)

1 2
možnosti

Zajímavé - místo abyste se zamyslel nad příčinou, p r o č asi na Zemanovo pozvání reagují zahraniční panovníci vlažně, řešíte tady podružnosti typu Krausových špílců. :-P

11 4
možnosti

...jo, "infantilnost", asi první slovo, které mě napadne při čtení vašich blogů.....

8 9
možnosti

P59a10v75e53l 96K78u10l29a

9. 4. 2016 10:17

poslední dobou určitě:-)

7 8
možnosti
Foto

Napůl Lucemburk a napůl Přemyslovec Karel IV je vnímán mnoha národy jako jejich panovník a předpokládám, že výročí jeho narození se proto bude oslavovat na více místech Evropy. Z toho důvodu asi nepociťují evropští státníci potřebu cestovat do Prahy. Mně samotnému je absence evropských státníku na Zemanových akcích lhostejná. Ani jednoho totiž za státníka nepokládám, protože vůdce zemí mají vypadat diametrálně odlišně, než se prezidenti zemí předvádějí.

2 0
možnosti

P75a98v47e32l 10K56u78l18a

9. 4. 2016 10:16

Ona je ta účast lhostejná většině, jen Zeman se nebude mít vedle koho naparovat :-/:-)

5 2
možnosti

J80a92n 85S94a33r39k23a

9. 4. 2016 10:04

Stejně tak jako má sloužit prezident k prezentaci ve světě a bohužel to, že nikdo nechce přijet na oslavy a že nikdo nechce se Zemanem nic mít, je právě důsledek toho jak nás a naši zemi náš prezident prezentuje či reprezentuje ve světě;-)

10 7
možnosti

Nic nevím o tom, že se president snaží a údajně neúspěšně přilákat zahraniční evropské panovníky na oslavy výročí Karla IV. Pokud tomu tak je, otázka by měla znít, proč se mu to nedaří. Můžou za to zase ti pomlouvači a nenávistníci?

13 1
možnosti
Foto

... podle logiky mnohých zde na blogu, ti mohou za vše ... jen oni a Zeman za nic. Je to prosté, ti co vědí, že nemají čisté svědomí, že mají sami máslo na hlavě, ať už z minulosti či současnosti ... se v davu stejně postižených, už necítí tak blbě. Dokonce někteří uvěřili tomu, že to není vidět ... císař není nahý, napadá mně ... jsou to v pravdě mudrlanti;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články