Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Netrpím následkem proticovidových opatření. Pravda, mám výhody: žiji v domku se zahradou, mám psa, připojení k internetu, starobní důchod a s ničím se nikdy nepářu. Doporučení 3R mi nezpůsobují trauma ani frustraci, nevidím k tomu důvod, tak mi nedělá problém je dodržovat. Jakmile to bude možné, nechám se proti Covid19 očkovat. A tak díky za každé nové ráno!:-)

2 0
možnosti

Gratuluju, ale text opravovat nebudu:-)

1 0
možnosti

Pane Havránku, bylo to úmyslné nebo jste tu žlutou hvězdu nepochopil? Já se prostě nechci stát občanem druhé kategorie (tak jak to bylo v Německu) jen proto, že se nechci dát očkovat! Co na tom nechápete, je to prostě postrčení těch pomaleji myslících, že by už se měli téhle hysterii vzepřít. Na demonstraci jsem byla a hvězdu neměla, ale chápu, co tím chtěli její nositelé říct.

0 2
možnosti

Paní Franzová, bylo to úmyslné nebo jste ten smajlík nepochopila?

Pokud vím, nikdo Vás k tomu očkování donutit nemůže. I tak věřím, že se najde těch potřebných sedmdesát procent pomaleji myslících, co se naočkovat nechají.

3 0
možnosti

Exprezident Klaus, předpokládám, že nechodí nakupovat potraviny a jiné potřebné věci k dennímu životu jako my obyčejní lidé seniorského věku. Možná tam nechodí ani jeho manželka. Tak si žijí svůj život v bublině, stranou od možné nákazy. Jistě půjdou s manželkou volit synovu Trikolóru a nejspíš včera předvolebně vystoupil s jeho programem.

0 0
možnosti

V mém případě to bylo naopak kontraproduktivní

1 0
možnosti
Foto

iniciativa Chcípl pes - včera fčele s presidentem Václavem Klausem

Jiří Janeček – kontakt pro média a politiky

jiri@chciplpes.cz

David Biksadský – kontakt pro média a asociace

david@chciplpes.cz

Jakub Vavřička – kontakt pro podniky

jakub@chciplpes.cz

Jakub Olbert – spoluorganizátor & rebel

/Kdopak to mluví ?

2 0
možnosti

M90a45r74e65k 95C20o59z39l

11. 1. 2021 13:13

Mít informace jen z běžných zpráv, tak tu akci možná odsoudím jako přehlídku exhibicionistů, co nenabízí řešení. Ovšem ta skupina protestujících je evidentně heterogenní. Krásně své argumenty shrnul Václav Klaus mladší v dnešním Echu24: https://echo24.cz/a/S4zNU/otevreme-cesko Nepochybně část těch lidí neprotestuje proti zákazům jen proto, že jim samým jde o jejich podnikání, příjmy nebo trávení volného času, ale je to protest proti vládní neschopnosti něco opravdu dělat kromě vyhlašování zákazů či omezení a neustálým stížnostem, jak je lidé neposlouchají.

V tom musím s Klausem souhlasit. Babiš nikdy neměl strategické vize a kromě EET neměl žádný svůj program a řídil vládu ze dne na den. Ale i to se změnilo. Některé věci ještě jedou samospádem (výstavba dálnic například), ale jinak se to jeho denodenní vládnutí smrsklo na přitvrzování či uvolňování opatření na straně jedné a diskuse o finančních kompenzacích na straně druhé.

1 0
možnosti

Zákazy jsou nepříjemné, mnohé lidi tenhle stav poškozuje. Nicméně , domnívám se, že si někteří lidé vybíjejí vztek, či "jen"politizují, na vládu, která dělá v podstatě to, ostatní evropské vlády. Lepší návody, nežli restrikce zatím nefungují , nebo o nich nevím:-(

Nejsme bohatí jako Němci a dokonce už i ti hlásí, že si štědré náhrady nebudou moci dlouho dovolit....

2 0
možnosti

...veškeré toto konání dělají lidé a proto říkám je to v lidech...!!!!

1 0
možnosti

To rádi říkávali už komunisti...

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články